Poti vorbi despre relatiile dintre băieti si fete(daca sunteti prieteni apropiati) sau despre punctele voastre comune(filme,desene,activitati, sport, desen, etc etc). In rest, nu stiu. Sper ca te-am ajutat. Fundă?
Gasiti subiecte in comun. vorbeste i despre relațiile trecute ce nu a mers ce.ti dorești pe viitor, întreaba ce ii place, să.ti spună mai multe chestii despre ea, iubirea este destul de importanta dar comunicarea este cheia succesului! Multa baftă!
Fotbal si masini în niciun caz.Despre ea, despre ce-i place ei, fa multe glume.Fa-o sa rada, crede-ma, daca o faci sa rada poti sa spui ca e a ta pentru toata viata.Mai spune-i de tine,de ce fac prietenii tai,despre boacanele pe care le mai faci/le-ai facut,despre cat de bine arata.Dar sa nu insisti pe tema asta,mai bine ai complimenta-o pentru comportamentul ei,pentru inteligenta sa, pentru gesturile ei.O s-o cuceresti mult mai usor daca o faci sa rada si daca o complimentezi pentru ce fel de persoana e ea, daca e tacuta, descoper-o, fetele cuminti/tacute sigur sunt mult mai vorbarete decat una super vorbareata, daca incerci s-o descoperi cu-adevarat. Sper ca te-am ajutat!
Adevărul e că bărbții și femeile nu prea au mare lucru de vorbit. Se străduiesc de mult, dar degeaba. Pot în schimb să se certe.
Lovemeifyoudare44 întreabă:
anonim_4396 întreabă: