| monikkk a întrebat:

Ce asi putea sa fac ca sa ma inteleg mai bine cu tatal meu? El este un om foarte rau si nu suport ceea ce face adica uraste tiganii fara nici un motiv nu ma lasa afara cu baieti de la bloc, ziceca daca nu fac ceea ce vrea el cum si cand vrea el ma da afara din casa si tot felul de lucruri, nu i-am comentat niciodata si mereu i-am vorbit frumos, notele mele la scoala sunt bune nu stiu ce sa fac ca macar sa port o conversatie normala cu el. Mama a murit si cu celelalte neamuri nu ma inteleg bine in afara de nasul meu i-ar tata a zis ca in zilele astea o sa-i spuna ca stau afara chica pana noaptea (22 : 30) si ca sunt rea, ca nu fac nimic si tot felul de porcarii.Nu ma lasa sa vorbesc cu el ca devine nervos si nici nu vrea sa ma asculte ce pot face sa nu mai fie asa rau cu fara inima? Nu mai sunt un copil chiar asa de mic ca sa imi spuna la 20:00 sa fi in casa sau chestii din astea. Am 14 ani stiu ca nu sunt mare dar asi avea nevoie de discutii normale si fara scandaluri ca m-am saturat sa ajung in tot felul de depresii si sa vreau sa ajung unde e mama.Adica am o viata inainte nu vreau sa mi-o strice de pe acum. Va rog sa ma ajutati si sa nu radeti de problema mea!

2 răspunsuri:
| LittleLuciane a răspuns:

Nu prea stiu ce ai putea face.ce suflet sa aiba ca sa te dea afara dar nu cred pentru ca a stat cu mama ta si ai si tu dreptul in casa macar de mama ta..si daca te'ar da afara nu stiu te duci la politie si ii spui ca te bate sau ma rog ce iti face el...si daca nu o sa te mai primeasca politia o sa te duca la un centru unde esti ingtijita ...mult succes! te pup :*

| LoveMetin2 a răspuns:

Fa chiar opusul la ce vrea el si fa ce face si el sa vezi cum va reactiona si in legatura cu ora 22:30 nu e problema e devreme.Multa bafta in continuare.