E cam incurcat ce intrebi tu. Depinde cum ti-a gresit baiatul pe care il iubesti. Daca te-a inselat, te-a jignit, te-a batut sau nu te respecta, la revedere cu el, reorienteaza-te! Dar daca sunt chestii minore, nu e chiar atat de flagrant. Acum depinde. Nu prea e ok sa renunti la baiatul pe care il iubesti, pentru unul pe care il placi fizic, pentru ca e posibil sa nu va potriviti deloc si sa regreti, sau pur si simplu la un moment dat sa ti-l doresti din nou pe cel pe care il iubeai, numai ca nu vei mai putea sa-l ai. Acum depinde ce simti si ce vrei tu, daca vrei o relatie serioasa sau vrei sa experimentezi, etc. Dar nu uita niciodata 2 zicale :
1. "Nu da vrabia din mana, pe cioara de pe gard" si
2. "Daca iubesti 2 persoane, alege-o pe a 2a, pentru ca daca o iubeai cu adevarat pe prima, nu te indragosteai de a 2a".
Eu as alege baiatul pe care il plac, de ce sa mai stau cu unu care mi-a gresit de multe ori, as lasa de la mine dar o sa continue sa greseasca asa ca as lasa-o balta si as alege prima varianta
Ma disperati...alegeti suferinta mereu..mereu alegeti cel ce va greseste, cel ce isi bate joc de voi.Patetic
Cel care mi-a gresit nu mai are valoare in ochii mei, asa ca as incerca ceva nou cu cel pe care il plac!
Baiatul care te face sa te simti bine cel cu cate esti implinita chiar daca ti-a gresit sau nu(in cazul in care raspunsul e da sa nu se mai intample sau depinde in ce sens ti-a gresit)dar in orice caz cel care te face sa te simti cea mai tare cea mai importanta...:p
Cel pe care il plac ..ca nu as sta intr-un baiatul.mi-a a gresit o data da a doua oara pa
ClassyMadafaca întreabă: