| nehirerdogan a întrebat:

Ce ati alege intre parinti si iubit?

Răspuns Câştigător
mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Cu siguranta parintii love struck Ei mi-au dat viata, ei au fost langa mine si m-au ajutat mereu.big grin
Iubit poti gasi oriunde. Dar parintii nuwinking

22 răspunsuri:
| psiholoaga a răspuns:

E o intrebare prea generala. Am de ales intre parinti care ma bat si un iubit tandru si atent? Sau intre parinti protectori si un iubit violent? Sau in ce context sa aleg? Daca si parintii si iubitul sunt ok, nu va aparea necesitatea unei alegeri.

daniela
| daniela a răspuns:

Greu raspuns... sper niciodata sa nu fiu pusa intr-o astfel de situatie pentru ca e greu sa alegi intre mere si pere nu?

| monyk a răspuns:

Buna, parintii sunt cei care ne-au dat viata si sunt mai importanti decat un iubit...

miruna-apostol
| miruna-apostol a răspuns:

De ce trebuie sa alegi? Poti sa-i ai pe toti langa tine. Oricum, sa stii ca parintii iti vor fi mereu aproape, indiferent cat de greu ti-ar fi, pentru ca ei ti-au dat viata.

| Psihoyounger a răspuns:

TOTAL de acord cu psiholoaga. Nimic de adaugat!

Psihoyounger

| ViVi a răspuns:

Parintii...

ei te-au iubit, ei te-au crescut si vor fii intodeauna cu tine in orice moment. oricand oricunde dar iubitul daca nu-i convine ceva pleaca de langa tine... dar parintii vor fii cu tine tot timpul si la bine si la rau

by aNA

| scootsie a răspuns:

Parintii sunt unici si te iubesc neconditionat. Iubitul, poate fi ok, sau poate pune un zid intre tine si parinti...Asa ca, sangele apa nu se face...

| SweetCandy a răspuns:

Amandoua... fara dragostea iubitului si fara grija si protectia parintilor, nu ai cum sa rezisti!happy
sunt sentimente diferite si importante pentru minehappy

| aneta a răspuns:

Parintii... iubiti as putea avea si altii, dar parinti nu

| marsy a răspuns:

Parintii!

| Encore a răspuns:

Hmmmm
Parintii, normal dar nu o sa existe niciodata alegerea asta pentru ca parintilor nu le pasa cu ce fete umblu eu si pe iubita mea sigur nu o sa o deranjeze vreodata parintii mei.

| iulia_5454 a răspuns:

Sper sa nu fiu intr-o asemenea situatie dar daca as fi as incerca sa vb cu fiecare in parte sa ii fac sa inteleaga cat de importanti sunt pentru mine(atat parintii cat si prietenul)si ca daca si ei ma iubesc pe mine si vor sa fiu fericita sa se accepte macar atat cat sa nu fiu pusa in situatia de a alege

| diana a răspuns:

Parinti.
Desi, la un moment dat esti tentat sa alegi iubitul, sa nu o faci!
Poate ca parintii, nu te lasa sa faci ce vrei dar se gandesc la binele tau.Se ne punem si in locul lor.
Si oricum, iubitul se poate desparti de tine oricand.Vede una mai frumoasa si a terminat-o cu tine.Parintii iti vor fi vesnic alaturi.

| Puiutz a răspuns:

Parintziilove struck. ei ne-au dat viata...si ne-au crescut. iubit. si au facut tot posibilul sa ne fie bine!
Iubitul ar putea sa te si lase.la un moment datstraight face. si oricum. se mai pot gasi baietibatting eyelashes.

| death a răspuns:

Dacă aş avea părinţi atât de bătuţi în cap încât să mă pună să aleg, sigur nu i-aş alege pe ei. Ce, nu se poate să convieţuieşti şi cu ei, şi cu iubitul sau iubita? La fel şi dacă iubita m-ar pune să fac alegerea asta. Nu te iubeşte cine îţi dă de ales.

| eu_3271 a răspuns:

Nu ar trebui sa fac alegerea asta. Parintii n-ar avea de ce sa ma puna sa aleg intre ei si iubit, pentru ca n-ar avea de ce sa nu le placa de el. Daca iubitului nu-i plac parintii mei n-are decat sa nu-i vada el. Oricum, daca l-as iubi si as sti ca ma iubeste, n-as renunta la el.

| annitu_7383 a răspuns:

Iubit

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde de parinti, de iubit, de varsta, de cata independenta financiara as avea!
Daca nu am o cariera...parintii!
Daca nu am parinti... iubitul! Si daca nu am iubit, as alege parintii!(glumesc!)

Primul a fost un raspuns serios!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cica pentru a fi fericit trebuie sa ai timp si spatiu separat pentru cei pe care ii iubesti. Cred ca e mai bine sa incerci sa te imparti intre dragostea pentru parinti si cea pentru iubit; sunt doua tipuri diferite de iubire.Trebuie sa alegi intre doi iubiti dar nu intre parinti si iubit, sunt doua aspecte diferite.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La ce fel de parinti am, MINUNATI! As alege parintii, pentru ca un alt baiat mai gasesc, alti parinti, Nu! Cu siguranta, nu!happy

| roxi_8971 a răspuns:

Nu trebuie sa fi pus in situatia de a alege, pe parinti ii iubesti intr-un fel iar pe iubit in altfel fel tot dragoste este dar diferita. Te rog nu alege una din ele ci pe amandoua si vei fi fericita ai sa vezi.

| step213 a răspuns:

As alege iubita.pentru ca parinti nu cred ca te pot abandona...adica ai mei.chiar daca am gresit ceva desi ei mi-au spus ca nu e bine tot m-au ajutat...deci dupa un timp nu o sa aiba de ales.winking