Ambele variante. Daca iti doresti un copil, nu conteaza prin ce metoda se indeplineste
In general orice om isi doreste sa aiba propriul lui copil,totusi atunci cand acest lucru este imposibil din punct de vedere medical,se accepta si adoptiile, foarte rar sunt persoane care desi pot procreea proprii lor copii si chiar au deja mai si adopta, dar eu sincer nu as putea in veci, in fine, fiecare cu parerea lui
De ce sa adopti un copil daca poti sa il faci, este alta legatura intre o mama care si-a nascut copilul si una care il adopta. Mai este si partea in care femeia respectiva nu poate sa faca copii atunci da ..este o varianta si adoptia
As face un copil ca sa am sani putin mai mari, dar dupa ce il nasc, il dau spre adoptie, ca nu as mai nevoie de el.
Păi orice om încearcă mai întâi să-l facă. Și nu că așa își dorește orice om, dar e firesc să o faci dacă poți, nu? Fiecare după posibilități. Însă să adopți când poți să-l și faci e ceva mai delicat...la nivel psihologic. E ca și cum ai cumpăra un bibelou și dacă se sparge nu vei suferi așa rău. Eu așa mă gândesc la acești oameni care ar putea alege să facă asta(chiar primul copil să fie adoptat).
Cred că adopția e mai degrabă o unică soluție pentru cupluri homosexuale, deși clar vor avea dificultăți, dar există și șanse să se dezvolte copii mai sprinteni la minte decât dintr-un cuplu hetero. Nu cunosc personal, dar de ce să nu existe?
Hmm asta se decide in cuplu, degeaba eu vreau sa adopt daca ea nu vrea.
Binenteles oricine isi doreste un copil a lui dar nu vad nici o probla prin a adopta un copil, acel copil care ii oferi de fapt o familie o sa te iubeasca poate mai mult si o sa te aprecieze pentru gestul facut.
Eu am deja un baiat si ma gandesc pe viitor sa adopt un copil, dar asta depinde si foarte mult de legislatia in vigoare cand voi face acest pas.Sunt convins de amandoua variante, pentru ca nu vad ca atati copii abandonati sa sufere, pe care "Dumnezeu" nu ii vede nici macar la televizor.
Nimic din astea două.
În primul rând nu-mi plac copiii. Și nu e vorba că nu-mi plac copiii altora pentru că nu-s ai mei. Nu-mi plac mie copiii la modul general. Sunt mici, fragili, urlă, bălesc chestii, se cacă pe ei și trebuie să-i păzești ca pe butelie să nu mănânce otravă sau să bage degetele în priză și să moară. Eu nu văd nimic drăguț în așa ceva. Sunt multe chestii care mă satisfac ca om iar copiii nu se numără printre ele.
De adoptat nici nu poate fi vorba. Adoptă doar ăia care din cauza unei probleme medicale nu pot avea un copil și totuși simt nevoia să îngrijească ceva mic și plăpând ca să simtă că viața lor contează și să-și dea un scop propriei existențe.
Oricum faza cu adoptatul iese din calcul în cazul în care aș fi vrut copii. Mi se pare grețos să crești în propria casă un plod din părinți posibili țigani, bețivi sau ambele.
Ii zice adevar.
nu ai mai auzit de femei care nu vor copii?
in plus, doresc sa-mi indeplinesc fantezia de a alapta un barbat, sau mai multi.
nu ma excita sa hranesc un bebe.
De ce să fie grețos? Dacă un copil a fost făcut accidental dintr-un cuplu de depravați atunci are copilul acela vreo vină și îl consideri fără viitor!? E doar un copil pe care-l poți crește cel puțin la fel de bine ca pe copilul tău natural dacă e sănătos, la fel și o rozătoare, la fel și un motan. Nici eu nu concep(nu aș agrea) să cresc copilul unor asemenea oameni, dar nu înseamnă că n-aș fi în stare!
Îmi dau seama ce fel de bărbat ar sta cu tine pentru a-l alăpta pe el, și nu pe copilul pentru care te-a însămânțat.
Și atâta timp cât există mentalități de genul, vor exista și depravați care să toarne copii în prostie pentru că are oricum cine să-i crească.
Just, copiii n-au nicio vină. De vină sunt autoritățile care nu i-au castrat pe ăia la timp.
Cine a zis ceva de alaptarea tatalui copilului?
as alege sa fiu un fel de mama-surogat pentru cineva care nu poate face copii, cuplu, tata singur, sau mama singura.
o situatie win-win.
Da, inteligentule, de-aia toarnă unii copii, fiindcă se gândesc că există alți proști care să-i crească. Alte perle mai ai de scos?
Hai, gata, umorul tău bolnav păstrează-l pentru scenarii la filme ca „A Serbian Film".
Crezi ce vrei.
btw, A serbian film a fost meh. ma asteptam la ceva wow in materie de sick.
Tocmai de-aia am zis adineauri să faci tu scenarii mai bune. Pricepi acum?
Ca sa ce? sa ma impuste lumea cum a facut cu regizorul filmului "Salo o le 120 giornate di Sodoma", dupa ce a fost lansat la cinema?
Ești simpatică tu așa, dar mai taci dracului odată! Gata. Nu mai face chat aiurea cu mine pe întrebarea asta.
Aolo, asa usor te lasi batut?
http://pix.iemoji.com/sbemojix2/0419.png
Pai...n-am eu varsta necesar, dar:
Daca faci un copil vei sti ce calitati morale are, cum se va comporta, etc etc. deoarece o sa se comporte aproximativ ca parintii lor.
Dar, daca adopti unul, cand va creste( 15-20 de ani), se va comporta altfel decat vei vrea tu. Pentru ca nu e al tau, iar mentalitatea, modalitatea de a gandi e diferita. Unii zic ca daca adopti un copil de bebelus de la orfelinat, va fi diferit deoarece il vei invata ce vei vrea tu, dar DEGEABA, deoarece el isi va mentine intuitiile morale de la parintii lui adevarati. Da, va manca ce i-ai dat tu sa manance, se va comporta(pana la o anumita varsta) cum l-ai invatat tu, dar la un moment dat va merge pe alta cale, deoarece nu are ADN-ul tau. nu este AL TAU si gata Sper ca ai inteles.
Crezi ca proprii tai copii au „intuitii morale" si alte balarii ca ale tale tot timpul? Nu ai cum sa ai un copil ca si copie de a ta. E normal sa fie diferit. Fiindca poate sa gandeasca si singur...
Baza tot printr-o educatie buna se pune.
Desigur. Ce rost are să continui să citesc niște nonsensuri de la tine și de la Ud-nșliț? Gândirea voastră haotică se termină într-un singur cuvânt: contracepție. Mai turnați aberațiile voastre și cu alții, vă rog. Fiindcă nici amuzant nu mi se (mai) pare.
deci tu crezi ca in viata reala nu torn "nonsensuri" de genul si altora, doar aici, pe un site.
ce sa zic, m-ai prins...ma dau si eu pe aici in spectacol, ca real, clar mi-e teama ca ma baga cineva la puscaria nonsensurilor.
anonim_4396 întreabă: