Prietenul adevarat. Pentru ca in ziua de azi greu mai gasesti unul. Si un iubit care sa merite gasesti greu, dar mai bine prietenul parerea mea
Depinde cat de adevarati iti sunt prietenii! Oricum daca cu persoana aia esti la inceput, nu stiu daca poti avea prea multa incredere in ea.Dar, ai grija si cu prietenii pentru ca te pot lasa cand iti este mai bine :-)
Buna
Eu nu inteleg de ce sa trebuiasca sa aleg?
Daca am un prieten adevarat va intelege faptul ca am o relatie,nu va fi egoist si va accepta ideea ca imi petrec timpul si cu altcineva in afara de el/ea.
Un prieten e adevarat atunci cand nu se baga in viata ta de tot si te controleaza.e prieten atunci cand iti da sfaturi, te ajuta sa treci peste unele probleme din viata, bineinteles si tu trebuie sa faci aceleasi lucruri pentru el/ea.
Asa ca nu vad pentru ce sa fac alegerea
Si daca as fi pusa intr-o situatie in care chiar ar fi necesar sa aleg, m`as gandi foarte bine ca mai apoi sa nu regret alegerea facuta.
Dar nu pot spune cu exactitate avand in vedere ca nu am fost pusa in aceasta situatie dar sper nici sa nu fiu pusa vreodata
Xoxo:*
Depinde pentru unii nu-i o dilema ar alege direct un prieten adevarat pentru ca a fost mereu langa tine,te-a ascultat cand ai avut de zis ceva dar si o iubita pe care de abia am cunoscuta poate avea surprize placute nu poti fi sigur mai ales daca e noua. Oricum e o dilema inima iti zice una creierul alta... presupun ca tot prietenul e alegerea adica nu tine cont de cum arati, cum te imbraci, ce faci iti ramane prieten!
As alege un prieten adevarat pentru ca un iubit se gaseste oriunde
Fuditza? plz
Karena sa inteleg ca tu vorbesti din experienta altora nu a ta?
P.s. Iti multumesc pentru onoarea ce mi-ai oferit-o sa ma aflu in lista ta de prieteni. Fara tine, user-ul meu era ca si inexistent.
Eu zic ca e mai important un perieten adevarat, deoarece in viata asta, e mai important sa ai prieteni adevarati.
Prietenul pentru ca prietenii is "pe o viata" iar iubitii pe luni in cel mai bun caz 2 ani
Mi se pare aiurea de tot pentru ca incep sa cred ca esti fortata de ambii sa alegi intre unul dintre ei. Iubitul e iubit, prietenul e prieten si deci cele doua relatii sint total diferite.Iar daca esti fortata renunta te rog la cel care te forteaza iar daca ambii o fac inseamna ca trebuie sa renunti la amindoi.
Prietenul adevarat te ia de mana si iti atinge inima.
un iubit.le ia si pe altele de mana.si le atunge fundul.deci.trage tu concluzia.
@IgnoreMe : nu era vb despre mine.dar ma rog.mai sunt si unii care vorbesc asa...sa nu adoarma! ps: am sa te adaug la prieteni.asa ca sa nu mai dormi.
@IgnoreMe: nu ai d c sa imi multumesti.este placerea mea.nu puteam sa exist pe acest site. fara prietenia si atentia ta
Dootzy întreabă: