Pai eu sunt baiat deci o sa schimb un pic contestul din iubit in iubita si din prietena in prieten
pai cred ca nas mai vorbi in viata mea cu '' cel mai bun prieten '' nu e ceva normal cred ca daca as fi tradat cu un tip oarecare nu m-as fi suparat asa tare cred ca persoana inselata ar fi foarte suparata daca ar fi tradata cu propiul prieten si nu orce prieten
cat despre prietena as parasio imediat
sper ca te-am ajutat
Iubitul nu se mai poate numi iubit, ci pur si simplu un om de care nu trebuie sa-ti amintesti.
Acea fata nu iti este cea mai buna prietena, dar nici macar prietena. Acel baiat n-ar mai putea fi in veci prietenul meu, m-as indeparta de amandoi, as face tot posibil sa trec mai departe cat mai repede. Oricat de dezamagita si tradata m-as simti, n-as face greseala sa-i primesc in viata mea de azi sau de maine. Sunt un trecut cu noroi si asta raman. In momentul cand au facut asa ceva, eu rup orice legatura cu ei.
Buna. L-as lasa si i-as zice vreo doua. iar in cazul fetei prietenie intre voi nu mai exista.Cam asa ceva.
O zi buna.
Eu zic sa te desparti de prietenul tau si sa ii zici ca stii ceea ce a facut.Si sa nu vorbesti cu prietena ta, daca chiar tine la tine o sa isi ceara scuze sau ceva
Bafta.si imi pare rau Si mie mi sa mai intamplat asa ceva
Precizez ca sunt baiat
Pai, daca prietena mea m-ar insela cu cel mai bun prieten, cred ca as inebunii
Adica daca m`ar insela cu Brad Pitt nu m`as fi suparat asa tare.
Pai, as incerca sa discut cu ea sa aflu de ce mi-a facut una ca asta pentru ca ea este vinovata de toate nu el, el e baiat si incearca tot ce prinde, deja asta e scuza baietilor, insa ea ar trebui sa explice de ce a facutasta, daca il iubeste s incerca sa o inteleg pentru ca probabil a suferit mai mult ca mine in timp ce eu i-as fi spus toate X-urile facute cu el, dar totusi as aprecia daca ea ar fi sincera si mi-ar spune dinainte sa se combine cu el, atunci as stii ca intr-adevar imi este o buna prietena, si impreuna poate am gasi soluta potrivita
Pai ce sa fac, m-as despartii de el fara dar si poate
Inseamna ca e un nimeni si ca nu merita nimic, iar ea. o prefacuta
Sincer nu prea mi-as bate capul pentru ca nu ar merita.mai bine o las cum a picat, sa ramana unul cu altul si gata
Sincer, as face un scandal monstru si i-as da papucii. Cea mai buna prietena n-are nicio vina. Cine i-a permis sa actioneze este de vina (e. g. iubitul).
Sincer. chiar nu stiu doar ca as fi foarte suparata pe prietena mea pentru ca ea ar trebui sa fie langa mine... bine acum depinde totul de tine si de fiecare pers in parte dar sincer nu as mai vorbi nici o data cu ei
ariana_7755 întreabă:
DzEk0 întreabă: