| denyy a întrebat:

Ce ati face daca ati avea o fam, un sot si doi copii care sunt foarte indiferenti de cea ce fac eu, am obosit sa lupt nu mai potsadsadsad

Răspuns Câştigător
| Delia a răspuns:

Asa este, isi vor da seama atunci cand nu vei mai face pentru ei ce ai facut pana acum.Mai gandeste-te si la tine, ai grija de tine

4 răspunsuri:
| EUSIATIT a răspuns:

Te cred nu stiu cit de mari sunt copii sau ce virsta ai dar si eu ma confrunt cu asa ceva dar nu dib partea sotului ci din partea copiilor si sunt mari 22 si 27 si pentru toate pb si nereusitele lor sunt eu vinovata dra ce sa fac ma doare ca ma invinovateste. asa e mama trebuie sa sufere. oare de ce si pina cind?/?

| roccomato a răspuns:

@EUSIATITam indraznit sa scriu ceva pentru ca raspunsu pe care l-ati dat ma atins la suflet, cred ca sunte-ti o mama superba si face-ti totu pentru copii, ati scris asa niste cuvinte blande ca m-ati trezit un dor de mama mea foarte mare. am si eu un copil si stiu ce inseama. i-mi cer scuze de la denyy ca am scris pentru dumneavoastra.

| roccomato a răspuns:

Denyy sincer i-mi pare rau pentru tine! stiu ce inseamna asta am si eu probleme si te cred.Stiu ca te doare sufletu pentru ei dar trebuie sa ai grija de tine, ca daca nu ai tu, atunci cine? fii puternica, o sa-si dea seama ei dar sper sa nu fie prea tarziu pentru ei atunci. Multa bafta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pleaca intr-un concediu mai lung fara ei. Isi vor da seama cata nevoie au de tine. De multe ori, lumea nu-si da seama de valoarea celor apropiati decat atunci cand nu-i mai au langa ei la nevoie.