Nu judeca numai prin prisma ta, incearca sa judeci si din perspectiva sotiei. Cred ca, pe primul plan, este familia, mai ales ca exista si un copil, ce are nevoie de amandoi.
Poti discuta cu socrul tau si sa-i explici despre ce-i vorba, dar asta numai daca nu esti vinovat (nu spui un cuvintel despre asta).
Daca nu te intelegi cu socrul atunci cauta-ti alta slujba si las-o pe sotie sa lucreze in continuare acolo, bineinteles daca nu-si poate gasi o slujba mai buna. Nu merita sa va certati din aceasta cauza. Succes si numai bine!
Invata sa te exprimi si gaseste-ti ceva de munca pe cont propriu, fara pile. Daca nu reusesti, asteapta sa mori de foame
Uite cum sta treaba dragule: nu ii ajunge ca i-a fu*t*ut fiica, si probabil si banii, mai baga si fitile in atelier...ginerele lu' sefu'.
Deci eu, ca tata, nici nu ma complicam sa il angajez la mine in pravalie. Da, stiu, suna naspa, dar exista o zicala: frate, frate, dar branza-i pe bani.
Deci lucrul amestecat se taie mai devreme sau mai tarziu, ca maioneza. Patronul a gresit ca l-a angajat, dar a avut oo sa il dea afara la prima razmerita in atelier, si bine a facut, sa nu incurajeze nepotismul la munca. Fii convins ca regreta, dar asta e situatia!
Pe de alta parte, pe nevasta-sa as ciufuli-o nitel. A ales sa se marite cu nepriceputul ala, sa stea naibii sa tina partea lu' barbac-su, ca de aia l-a luat. Vrea si cu pu in pi, si cu sufletu'n rai. Not good!
Frate nu prea inteleg ce ai scris pe aici.dar 1 la mana daca vreis a te intorci la munca aia du-te inapoi la socrul tau cereti scuze...eu daca as fi in locul tau nu prea as condamnao pe sotie pentru ca nu ea e sefa.2 la mana munciti amandoi si ducetiva cat mai departe de acestt socru.4 la mana daca nu mai vrei sa te intorci la munca acolo nu te mai du arata-i ca poti sa iti gasesti si alt servici.
Effy35 întreabă: