| Aldutssss31 a întrebat:

Ce ati face daca persoana cu care sunteti împreună e foarte delasatoare si amână totul pe alta zi iar până la urmă nu mai face nimic din ce si-a propus? Prietenul meu spune mereu ca face un anume lucru dar daca nu ii spun de 1000 de ori nu il face si atunci poate il face doar de gura mea cu multe rugăminți.E si foarte leneș, cand vine de la job primul lucru pe care il face e sa se aseze pe canapea si sa stea pe telefon.Voi ce ati face in locul meu?

7 răspunsuri:
| Aasdfghj a răspuns:

Buna! Nu stim ce lucreaza si nici ce lucruri ii spui tu sa faca. Te-ai gandit ca poate este obosit si doreste sa se relaxeze? Tu lucrezi sau stai acasa? Il poti ruga cand este liber sa te ajute cu ce lucruri vrei tu, iar cand vine de la munca sa va relaxati impreuna la un film sau serial.

| Violleta2022 a răspuns:

Il schimbi cu altul mai harnic, ca asta face umbra pamantului degeaba.
Cu asa om nu vei face mare lucru in viata, ca-i inca imatur si prea lenes sa faca ceva de buna voie.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Educație. Adică e-ducație. Îl iei și îl duci cu tine.

| AliGab a răspuns:

Daca nu ii pot accepta felul de a fi, imi vad de viata singurica. Pentru ca sa imi toc nervii cu asemenea om?

| Darius50boss a răspuns:

Spune-i de o sută de ori dacă este nevoie

| Ganderoaica a răspuns:

Din ce ai scris aici, îmi dau seama că are multe lucruri care sunt o prioritate, dar pe tine de ce nu te pune deloc printre acele priorități? Există destui care sunt împreună cu cineva doar ca să aibă pe cineva în decor sau pe post de asistentă+menajeră și să nu dea nimic înapoi. Primesc, dar nu dau înapoi. Un tip de persoane egocentriste care le place ca oamenii să la ofere sentimente și satisfacții, iar ei să nu ofere nimic... Dacă nu poate să facă nici un banal de lucru decît dacă insiști și iar insiști, nu merită să investești în așa ceva. Găsește pe cineva care din dragoste face ceea ce vrei și tu.

| Darkened23232345643 a răspuns:

Daca simti ca relatia nu merge si nu iti mai place, despartete de ea, sigur vei gasi pe cineva mai bun si probabil mai iubitoare