Întrebare recomandată | andromeda147 a întrebat:

Ce ați face dacă persoana cu care urmează sa aveți un copil se poarta de parca voi ar trebui sa faceți totul? Ca sa economisim bani pentru copil am ales sa stam în casa unei rude ca să nu plătim chirie, am suportat condiții foarte nașpa pentru ca aici nu avem nici mașina de spalat(la 8 luni de sarcina ma chinui sa spăl la mana), avem gândaci, mobila veche dar am ales asta în speranța că pune și el măcar 500 de lei deoparte în fiecare luna pana nasc dar nu s-a întâmplat asta.Cat timp am putut sa lucrez câștigam mai puțin decât el, practic erau banii pentru mâncarea la munca și necesitățile mele și am lucrat deși starea mea de sănătate nu era una tocmai ok doar ca să nu-l încurc pe el financiar.Eu am renunțat practic la toate lucrurile pe care le făceam inainte, nici măcar manichiura nu mi-am făcut-o care costa în jur de 100 de lei maxim iar el cheltuie în jur de 1000 de lei lunar pe țigări și tot mie îmi spune ca cheltui banii aiurea.Ce ati face în situația asta?

Răspuns Apreciat de Editori
| Rebella1 a răspuns:

Trebuie sa te gândești că o sa vina un copil și în acel moment relația voastră tensionată deja va fi și mai tensionată. Vor apărea multe discuții și certuri. Daca ai unde sa pleci, dă-o cât mai repede că după va fi mai greu. Daca ai lucrat tu o sa ai o indemnizație și de acolo îți va cere bani in loc sa ii folosești pentru tine și pentru copil. Vor fi multe cheltuieli: hăinuțe, pampers, șervețele care sunt destul de costisitoare.
Analizează bine situația și fă ce e mai bine pentru voi ( tu și copil).

6 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Plecatul e cel mai bun, ala e un mizerabil. Sa stii ca viata e mai buna cand nu ai copil si banii iti apartin doar tie, libertatea e cea mai de pret pentru om, copilul limiteaza multe chestii care le face un om liber

| onasis1961 a răspuns:

Cred ca ai facut o mare greseala sa faci un copil cu asemene barbat.Cel mai mult va avea copilul de suferit, ca daca el nu economiseste, tu din ce vei obtine cand te vei angaja, va fi insuficient.Asa ca date la el sa lase tigarile macar la jumatate. Daca mai si bea, a-ti pus-o!

| sierra1 a răspuns:

Nasoală situație!
nu contează ce am face noi, important e ce faci tu incât să pui piciorul in prag!

baftă

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Situatia asta a ajuns mai departe decat trebuia. Nu fac pe desteptul, dar nu as fi format un cuplu cu asa o persoana.
In situatia de acum, as cauta sa-i arunc pe cap cat mai multe responsabilitati, sa-l fac sa inteleaga ce eforturi urmeaza. Daca nu se trezeste la realitate, despartire si pensie alimentara pentru copil.

| Hammurabi a răspuns:

Eu nu prea înțeleg.
Nu știai cu cine faci copilul? Ai descoperit doar după ce ai rămas însărcinată?
Noi nici dacă am vrea, nu prea am avea cum să te ajutăm.
Că dacă îți spunem lasă-l și pleacă, cum ți-au zis și ceilalți, nu cred că îți place.
Dar asta e. Lasă-l și pleacă. N-ai părinți la care să te duci?

| GraniniCuPiersica a răspuns:

Decizia îți aparține.