Trebuie sa te gândești că o sa vina un copil și în acel moment relația voastră tensionată deja va fi și mai tensionată. Vor apărea multe discuții și certuri. Daca ai unde sa pleci, dă-o cât mai repede că după va fi mai greu. Daca ai lucrat tu o sa ai o indemnizație și de acolo îți va cere bani in loc sa ii folosești pentru tine și pentru copil. Vor fi multe cheltuieli: hăinuțe, pampers, șervețele care sunt destul de costisitoare.
Analizează bine situația și fă ce e mai bine pentru voi ( tu și copil).
Plecatul e cel mai bun, ala e un mizerabil. Sa stii ca viata e mai buna cand nu ai copil si banii iti apartin doar tie, libertatea e cea mai de pret pentru om, copilul limiteaza multe chestii care le face un om liber
Cred ca ai facut o mare greseala sa faci un copil cu asemene barbat.Cel mai mult va avea copilul de suferit, ca daca el nu economiseste, tu din ce vei obtine cand te vei angaja, va fi insuficient.Asa ca date la el sa lase tigarile macar la jumatate. Daca mai si bea, a-ti pus-o!
Nasoală situație!
nu contează ce am face noi, important e ce faci tu incât să pui piciorul in prag!
baftă
Situatia asta a ajuns mai departe decat trebuia. Nu fac pe desteptul, dar nu as fi format un cuplu cu asa o persoana.
In situatia de acum, as cauta sa-i arunc pe cap cat mai multe responsabilitati, sa-l fac sa inteleaga ce eforturi urmeaza. Daca nu se trezeste la realitate, despartire si pensie alimentara pentru copil.
Eu nu prea înțeleg.
Nu știai cu cine faci copilul? Ai descoperit doar după ce ai rămas însărcinată?
Noi nici dacă am vrea, nu prea am avea cum să te ajutăm.
Că dacă îți spunem lasă-l și pleacă, cum ți-au zis și ceilalți, nu cred că îți place.
Dar asta e. Lasă-l și pleacă. N-ai părinți la care să te duci?