In mod normal e intelept sa nu te bagi, dar daca lucrurile persista voi interveni: "ce ai bre cu fata asta, ce ti-a facut?" Cand parintii te jignesc de fata cu altii e cam umilitor, nu pica bine.
Bai sincer pe mine ma deranjaza cumplit chestia asta.
Si eu cu partenerul meu ma mai cert dar in momentul in care cineva ii vorbeste aiurea ma cam aprind.Sincera sa fiu strang din dinti si ma abtin sa intervin, dar daca vad ca el nu riposteaza il trag deoparte si il avertizez pe el pana nu provoc un scandal sa isi potoleasca parintele pentru ca daca o sa imi sara mie tandara va iesi mai urat, in fond e mama lui si el isi permite mai multe cu ea.Dar recunosc ca intervin spunandu-i lui sa riposteze daca nu e de vina.
Nu stiu daca e corect cum procedez dar adevarul e ca am nimerit sa fiu cu baiati prea buni pentru parinti lor si nah.
Nu! Dar i-as spune lui in particular sa o ierte si sa se impace cu ea ca totusi este mama lui.
Nu ai ce să faci! Doar nu e problema de ieri. Așa a văzut la mumă-sa. Barem să fi ținut și ea cont de nora ei. Dar de unde dacă nu este sănătate...
As lua apararea celui de langa mine. Asta faci cand tii la cineva. Tu cred ca nu tii la el pentru ca altfel nu ne mai intrebai pe noi ce trebuia sa faci.