| LaLaura a întrebat:

Ce aţi prefera: să vă umiliţi, dar să treceţi mai departe cu gândul că nu aţi supărat pe nimeni, sau să ripostaţi chiar dacă ştiţi că o să înrăutăţiţi situaţia?

Răspuns Câştigător
| Aditzu1988 a răspuns:

Depinde foarte mult de conjunctura Lalaura. Sper exemplu eu in cercul meu de prieteni ripostez pentru ca daca te lasi umilit o sa fie mai aiurea pe viitor. Desi probabil intr-un mediu serios e mai bine sa mai lasi de la tine. Parerea mea

4 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

E foarte usor pentru ceilalti sa realizeze ca ma deranjeaza ceva. Nu ascund emotiile pe care le traiesc. In schimb consum energie prin a lua pozitie cu adevarat atunci cand mi-a ajuns si nu mai sunt dispus sa tolerez un anumit comportament. Depinde de situatie. Orice om are o limita a tolerantei.

| PrinD a răspuns:

Nu trebuie sa te umilesti, daca ai o parere diferita fata de anturajul in care te afli, este indicat sa o spui, asa iti vei da seama de cei care te respecta si care merita prietenia si atentia ta, daca iti este comentata parerea/ideea ta, analizeaza bine cum este comentata, probabil te inseli si nu iti dai seama, iar daca este asa, iti poti cere scuze si multumi persoanei respective, atunci nu te vei confrunta cu ''umiilinta'' le vei arata ca ii respecti (de multe ori e bine sa spui ca ei si dupa ce iti impui punctul de vedere, dupa un timp isi vor da seama si vei capata respectul necesar) Daca observi ca nu esti respectata in anturajul tau, ai face bine sa-l schimbi, daca este vorba de familie, ai face bine sa le spui direct ca vrei sa fii respectata asa cum respecti. Succes

| luiza a răspuns:

Daca am dreptate, nu tac indiferent de ce mi-se intampla, nu sunt genul care sa se umileasca in fata nimanui!

| LiveYourLife a răspuns:

Nici sa ma umilesc nu as vrea dar nici sa tac
depinde de cat de grava este situatia
daca as sti despre ce este vorba poate as putea sa-ti dau un raspuns mai clar...