Pai depinde ce ii place prietenului tau
De exemplu :
-un parfum
-Un ceas (care ii v-a aduce mereu aminte de tine)
-un portofel din piele care nu costa mai mult de 200-300 de lei
-o camasa frumoasa.
Sper ca ti-am fost de folos
Ceva special zici...acum depinde si bugetul pe care il ai la dispozitie si la ce stadiu ati ajuns in relatie si depinde si ce fel de persoana este el. daca stii ca apreciaza ceva facut de tine... poti face o cina romantica, in doi. dar pregatita de tine... apoi o atmosfera romantica, lumanarele, un strugure, un vin bun etc... un masaj. sau ai mai putea sa te costumezi intr-un iepuras si sa iesi dintr-o cutie de cadouri ) daca sunteti la inceputul relatiei merge si un parfum. P:S. sa ne anunti ce i-ai luat pana la urma
Exact asta e cel mai frumos cadou
Eu pritenului meu i-am facut la un an de cand suntem impreuna un album cu toate mesajele noastre, incepind cu primul mesaj. Timp de un an copiam toate mesajele lui si ale mele intr-un carnetel, si apoi la un an le-am tapat si le-am laminat si am facut un album, prima pagina fiind cu poza noastra. A fost shokat...Si impreuna la un pahar cu sampania citeam mesajele si ne aduceam aminte prin cate am trecut timp de un an. Acum suntem 3 ani impreuna si mai rasfoim albumul cu inceputul dragostei noastre. A fost super!
Asta e o idee interesanta cred ca o sa incerc si eu... desi nu am prea multe mesaje
O felicitare cu voi 2 sau ceva personalizat. ceva de valoare (bijuterii)
Ia-i cadou o dulceata facuta la ceaun pe foc de lemne, cum manca la bunica lui. Sigur nu o sa se astepte.
Dulceata o producem chiar noi, acasa:
http://bunicel.ro/cosuri-cadou/
Exista cineva care face carti personalizate cu citate de dragoste si fotografiile indragostitilor.Am vazut o astfel de carte... e super frumoasa.Cartea costa 54 si se platesc si taxele curier. E un cadou deosebit.