Cauta o fotografie cu voi doi si fa-i ceva personalizat: o cana sau o perna. Uita-te pe aici: www.epersonalizari.ro
Mi se pare dragut si eu am tot 14 ani si am facut tot asa am fost la un tamplar si am facut o rama foto cu doua locuri siintr-una am pus o poza cu noi si in cealalta o poezie compusa de mine
sper sa te ajute
Cred ca cel mai potrivit ar fi sa pui intr-o rama o poza cu voi doua de cand erati mai mici.
Poti face o felicitare quilling si daca ai o gradina poti culege niste flori daca nu ai gradina poti face o bratara sau un colier sau altceva. Spune-i cat de mult tii la ea.
Cel mai simplu si mai frumos cadou pentru o persoana draga, in cazu dat sora, cred ca ar fi s-a faci o poza cu voi doua.Ar fi si mai frumos daca poza va fi impartita in 4 rubrtici, adica poza s-a fie impartita in patru.Primele doua rubrici sa fie cu voidoua mai recent si celelalte doua rubrici cu voi doua ma de demult.Ar fi un cadou simplu si dragut.Succes!
Si doreshtei surorii tale un sincer : Lamulti ani din partea mea ( igor6516).
Daca vreau sa fac un cadou frumos surorii mele mai mari nu inseamna ca sunt fata . Asta se aplica tuturor care au zis "amandoua", "voi doua", etc. In orice caz, multumesc tuturor pentru sfaturi. Majoritatea mi-ati dat idei foarte folositoare (exceptie fac merun, Maciucaru si Reiatsunami, care au dat niste raspunsuri complet nefolositoare si inutile). Va multumesc tuturor. Pacat ca nu pot da funda mai multor oameni .