| 12stefy a întrebat:

Ce cadou as putea sa-i fac surorii mele de ziua ei? Implineste 27 de ani si am aproximativ o saptamana sa ii gasesc un cadou. De preferat ceva ce pot face eu, pentru ca daca ar fi sa-i cumpar ceva i-as cumpara din banii parintilor si asta nu-mi prea pare a fi exact cadoul meu. Eu vreau sa am ceva mai diferit. Trebuie sa-i fac un cadou frumos pentru ca nu ne vedem decat de 2-3 ori pe an, ca ea locuieste in Anglia. Probabil ca trebuie sa mai precizez ca eu am decat 14 ani happy. As aprecia daca m-ati ajuta happy

Răspuns Câştigător
| fotomatic a răspuns:

Cauta o fotografie cu voi doi si fa-i ceva personalizat: o cana sau o perna. Uita-te pe aici: www.epersonalizari.ro

39 răspunsuri:
| AvrilLavigne_2167 a răspuns:

Pai cuparai o rochie cu corset sau un inel cu diamante sau iai un ceas sau telefon cu taucicrin sau niste pantofii cu toc dar in varf sa fie semi cerc nu ascutit sau un set de machiaj o sa-mi dai funda?

| AvrilLavigne_2167 a răspuns:

Sau cumparai un lant care se deschide si poti sa pui doua poze in el o pui pe a ta si pe a iei

| Angela_4797 a răspuns:

Mi se pare dragut si eu am tot 14 ani si am facut tot asa am fost la un tamplar si am facut o rama foto cu doua locuri siintr-una am pus o poza cu noi si in cealalta o poezie compusa de mine
sper sa te ajute

| pisici_2288 a răspuns:

Poti face o felicitare quilling si daca ai o gradina poti culege niste flori daca nu ai gradina poti face o bratara sau un colier sau altceva. Spune-i cat de mult tii la ea.

| ilincutza_6147 a răspuns:

Ei bine, ai putea sa faci un caiet cu amintiri, in care sa scrii o poezie frumoasa facuta de tine sau sa lipasti poze cu voi impreuna ...parerea mea

| merun a răspuns:

Un vibrator.

| narcos2 a răspuns:

Fai o felicitare cu o poza cu toata familia

| alyn_7710 a răspuns:

Da de ce sa nu ifaci un cadou dar din bani tai si ceva care sti ca iy place!happy atat am avut de spus.

| romann a răspuns:

Salut sunt Roman si as vrea sa va dau un sfat daca se poatebig grin.
Dupa parerea mea eu as spune sa ii faci un tablou mare, si pe tablou sa ii pui niste poze cu familia ta:d simplu de tot sper ca am putut sa te ajut;-p

| Diana_2201 a răspuns:

Poti sa ii cumperi un tablou, o icoana care sa ii poarte noroc... Ceva care crezi u ca ar fi potrivit pentru ea. Multa bafta :*