| IIIx333III a întrebat:

Ce cadou as putea sa ii iau iubitului meu? Implineste 14 ani pe data de 16 iunie... si sunt total in pana de idei. El este smecher cand este cu gasca si iubitul perfect cand este cu mine. Adica imi arata ca ma iubeste, ma asteapta sa fiu si eu de acord cu ceva si ma respecta mereu. Eu fac acelasi lucru, numai ca mi se pare ca el isi arata sentimentele mult mai frumos decat o fac eu, si as vrea ca de ziua lui sa ii fac ceva unic, superb. Eu am 12 ani si jumatate[nu imi spuneti acum ca nu stiu ce inseamna iubirea, pentru ca sunt mult mai matura decat ar trebui sa fiu la varsta mea. In plus, nu vreau comentarii, ci sfaturi.]. El vroia sa ma convinga sa trecem la "fapte", dar eu am fost cu capul pe umeri, i-am dat o lectie de viata si a spus ca nu mai facem nimic pana nu suntem pregatiti fizic si mental. Dar nu asta este problema, ne abatem de la subiect. As vrea sa imi dati idei de cadouri... si nu vreau ceva gen "rama cu voi doi, ceva barbatesc". Vreau ceva funny care sa il bucure pe loc si sa il faca sa isi aduca mereu aminte de mine.

P. S. Daca mai aveti nevoie de detalii, putem sa mai vorbim pe mess. [adry_deedee99@yahoo.com]. Ofer funda!

P. S. 2. Am mai pus intrebarea aceasta si nu am primit nici un raspuns:-

Răspuns Câştigător
| SeCreT_4434 a răspuns:

Pai incearca sai oferi ceva cel poate purta mereu cu el ceva care sai aminteasca de uh de fiecare data cand o vde... orcm nu cont ce e daca dai un mil pe ea sau doar 1 leu ptk daca eu oferi uh are valoare sentimentalatongue ceva simplu si frumos gestu conteazatongue incearca sai faci tu. o bratara impletita fr de uh sau ceva...mai special este mult mai bine daca e facut de uhtongue

6 răspunsuri:
| IIIx333III explică:

@iuefo
Am specificat in intrebare ca nu vreau critici, ci doar sugestii de cadouri. Si in plus, iubirea nu tine cont de varsta, daca ea exista cu adevaratwinking.

Iti multumesc pentru raspunsul tau dar mi se pare cam "trecut" pentru secolul 21. laughing. Fara suparare, dar copiii din ziua de azi nu mai pun accent pe carti, iar daca pun, o fac doar la scoala, rar mai gasesti un copil care sa citeasca din placere, nu din obligatie. Si... iubitul meu cu siguranta nu ar citi o cartebig grin.

Totusi, multumesc ca te-ai oprit sa raspunzi la intrebarea meabig grin. O zi buna!

| IIIx333III explică:

M-am hotarat. Ii voi face bratari impletite... multe!

| AndreeaX14 a răspuns:

Buna! nu stiu acum ca sa spun asa ce gusturi are prietenul tau, dar avand in vedere ca suntem cam in aceeasi ipostaza ai putea sa-i cumperi un ceas, un parfum sau chiar ceva sport.Nu stiusigur daca ii vor placea acum depinde si de gusturile pe care le ai tu in alegerea unui cadou; insa pot spune ca prietenului meu i-a placut...app chiar daca sa zicem ca no sa-i placa macar cu siguranta va aprecia gestu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună! Faptul că nu ai primit nici un răspuns nu ţi-a dat nimic de gândit? Cred că nimeni nu a fost de acord cu "iubirea" şi cu "trecutul la fapte" între doi copii, unul de 14 ani şi unul de 12 jumate... Doar dacă nu sunteţi ţigani, ceea ce nu cred. Cumpără-i o carte potrivită cu ceea ce îl interesează şi scrie ceva frumos de tot în interiorul copertei. Asta se păstrează într-adevăr toată viaţa, aşa că ai grijă să scrii corect!
Dacă vrei, pentru tine şi pentru el, un plus de informaţie, de relaxare sau distracţie, dă click aici http://lecturirecenzate.ro/

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E bine ca nu te apuci de la aceasta varsta de sex.respecte.cat despre cadou gandeste'te ultima data cand ai fost cu el.ce a vazut sau i'a placut. ceva care isi doreste mult

| Giulia_8295 a răspuns:

Poti sa-i cumperi un ceas, un lantisor de argint cu unitialele voastre, o bratara thinking