Pai incearca sai oferi ceva cel poate purta mereu cu el ceva care sai aminteasca de uh de fiecare data cand o vde... orcm nu cont ce e daca dai un mil pe ea sau doar 1 leu ptk daca eu oferi uh are valoare sentimentala ceva simplu si frumos gestu conteaza incearca sai faci tu. o bratara impletita fr de uh sau ceva...mai special este mult mai bine daca e facut de uh
@iuefo
Am specificat in intrebare ca nu vreau critici, ci doar sugestii de cadouri. Si in plus, iubirea nu tine cont de varsta, daca ea exista cu adevarat.
Iti multumesc pentru raspunsul tau dar mi se pare cam "trecut" pentru secolul 21. . Fara suparare, dar copiii din ziua de azi nu mai pun accent pe carti, iar daca pun, o fac doar la scoala, rar mai gasesti un copil care sa citeasca din placere, nu din obligatie. Si... iubitul meu cu siguranta nu ar citi o carte.
Totusi, multumesc ca te-ai oprit sa raspunzi la intrebarea mea. O zi buna!
Buna! nu stiu acum ca sa spun asa ce gusturi are prietenul tau, dar avand in vedere ca suntem cam in aceeasi ipostaza ai putea sa-i cumperi un ceas, un parfum sau chiar ceva sport.Nu stiusigur daca ii vor placea acum depinde si de gusturile pe care le ai tu in alegerea unui cadou; insa pot spune ca prietenului meu i-a placut...app chiar daca sa zicem ca no sa-i placa macar cu siguranta va aprecia gestu
Bună! Faptul că nu ai primit nici un răspuns nu ţi-a dat nimic de gândit? Cred că nimeni nu a fost de acord cu "iubirea" şi cu "trecutul la fapte" între doi copii, unul de 14 ani şi unul de 12 jumate... Doar dacă nu sunteţi ţigani, ceea ce nu cred. Cumpără-i o carte potrivită cu ceea ce îl interesează şi scrie ceva frumos de tot în interiorul copertei. Asta se păstrează într-adevăr toată viaţa, aşa că ai grijă să scrii corect!
Dacă vrei, pentru tine şi pentru el, un plus de informaţie, de relaxare sau distracţie, dă click aici http://lecturirecenzate.ro/
Poti sa-i cumperi un ceas, un lantisor de argint cu unitialele voastre, o bratara