Ce zici de o iconiţă de argint.Nu este prea scumpă dar e de efect! La mulţi ani şi din partea mea! Multă sănătate!
La multi ani mamei tale! cred ca orice i-ai oferi, se va bucura; poti opta pentru un buchet special de flori si un parfum bun.
Prostuțo, oferă-i toată dragostea ta si promiteți tie, in primul rând, că nu o mai superi. Tu crezi că ai putea să-i oferi un dar mai mare?
Buna!
Uite cateva idei si alegi tu cea care iti place:
-imbracaminte
-accesorii
-cosmetice
-parfum
-ciocolata
-un buchet de flori
-incaltaminte...
Buna! Ai o mama foarte tanara si sunt sigura ca ila varsta ei e frumoasa si cocheta si isi doreste lucruri care sa-i puna in valoare feminitatea. Ai putea sa-i cumperi un parfum fin, eventual parfumul ei preferat, o rochie sau o bluza draguta, o esarfa de matase, un set complet de machiaj etc. La acest cadou, oricare ai alege, adauga o poza in rama cu voi doua si o felicitare facuta de mana ta. Cel mai important insa ofera-i iubirea ta.
Toate cadourile se pot cumpara cu bani.Dar dragostea ta catre cea mai speciala femeie din viata ta nu se poate cumpara cu nimic. Ea vine din inima ta si mama ta simte acest lucru. O floare, un zambet, o imbratisare si cateva randuri ce vin din adancul sufletului tau vor fi cadoul perfect.Si dansa va intelege, pentru ca a fost si ea copil la randul ei.
La multi ani mamei tale.
Cumparai o vaza sau un buchet de flori + o felicitare e cel mai frumos cadou din partea unei fice bafta
Ala sa il oferi lu bunata sau mata Mie nu imi raspunzi cu din astea, ca sincera sa fiu, mamei nu i-ar trebui in viata ei asa ceva
Mi se rupe ca mata ii speciala si de cum iti raspund.
Poii, asta inseamna ca ai cei 7 ani de acasa ma intreb unde o sa ajungi? aa da ....pe strada si scuze da nu primesc prost crescuti la spital cred ca la spitalul de nebuni. sau fa-mi ziua mai frumoasa si dati foc
HA! HA! mamaa cat am ras un vibrator sa ii oferi lu mata. du-te dati foc ca oricum faci rasa umana de ras
Nu am vrut sa te supar. eu chiar ti-am dat o idee traznita. iei un vibrator si il legi cu fundita rosie!