| TraficantaDeNutella a întrebat:

Ce cadou i-as putea oferi mamei mele? Ea este cea mai speciala femeie de pe lume ( asa cred eu si cu tata tongue ). P.S. implineste 33 de ani

14 răspunsuri:
| onasis1961 a răspuns:

Ce zici de o iconiţă de argint.Nu este prea scumpă dar e de efect! La mulţi ani şi din partea mea! Multă sănătate!

| luiza a răspuns:

La multi ani mamei tale! cred ca orice i-ai oferi, se va bucura; poti opta pentru un buchet special de flori si un parfum bun.

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Prostuțo, oferă-i toată dragostea ta si promiteți tie, in primul rând, că nu o mai superi. Tu crezi că ai putea să-i oferi un dar mai mare?

| Anonima264 a răspuns:

Buna!
Uite cateva idei si alegi tu cea care iti place:
-imbracaminte
-accesorii
-cosmetice
-parfum
-ciocolata
-un buchet de flori
-incaltaminte...

| Euletitia a răspuns:

Buna! Ai o mama foarte tanara si sunt sigura ca ila varsta ei e frumoasa si cocheta si isi doreste lucruri care sa-i puna in valoare feminitatea. Ai putea sa-i cumperi un parfum fin, eventual parfumul ei preferat, o rochie sau o bluza draguta, o esarfa de matase, un set complet de machiaj etc. La acest cadou, oricare ai alege, adauga o poza in rama cu voi doua si o felicitare facuta de mana ta. Cel mai important insa ofera-i iubirea ta.

| MayanMistica a răspuns:

Toate cadourile se pot cumpara cu bani.Dar dragostea ta catre cea mai speciala femeie din viata ta nu se poate cumpara cu nimic. Ea vine din inima ta si mama ta simte acest lucru. O floare, un zambet, o imbratisare si cateva randuri ce vin din adancul sufletului tau vor fi cadoul perfect.Si dansa va intelege, pentru ca a fost si ea copil la randul ei.
La multi ani mamei tale.

| AresLusitani a răspuns:

Cumparai o vaza sau un buchet de flori + o felicitare e cel mai frumos cadou din partea unei ficewinking bafta

| TakeMeToTheHospital a răspuns:

Un Dildau.

| TraficantaDeNutella explică (pentru TakeMeToTheHospital):

Ala sa il oferi lu bunatawinking sau mata happy Mie nu imi raspunzi cu din astea, ca sincera sa fiu, mamei nu i-ar trebui in viata ei asa ceva happy

| TakeMeToTheHospital a răspuns (pentru TraficantaDeNutella):

Mi se rupe ca mata ii speciala si de cum iti raspund.

| TraficantaDeNutella explică (pentru TakeMeToTheHospital):

Poii, asta inseamna ca ai cei 7 ani de acasa laughing ma intreb unde o sa ajungi? aa da ....pe strada si scuze da nu primesc prost crescuti la spital happy cred ca la spitalul de nebuni. sau fa-mi ziua mai frumoasa si dati foc

| marianasv a răspuns:

Ai o mama foarte tanara. eu cred ca cel mai fumos cadou ar fi un vibrator

| TraficantaDeNutella explică (pentru marianasv):

HA! HA! mamaa cat am ras laughing un vibrator sa ii oferi lu mata. du-te dati foc ca oricum faci rasa umana de ras

| marianasv a răspuns (pentru TraficantaDeNutella):

Nu am vrut sa te supar. eu chiar ti-am dat o idee traznita. iei un vibrator si il legi cu fundita rosie!

Întrebări similare