Eu as zice sa ii cumperi un inel. ceva cercei frumosi. ceva ce sa trezeasca interes.
Eu as vorbi cu ea cum ma simt si sa incerce sa faca o scimbare spune-i cum te simti atunci cand te supara
Sincer nimic, daca ar comenta ca de ce nu i-am cumparat nimic atunci i-as spune ca ei nimic nu-i place si ca n-are rost sa-mi folosesc banii pe lucruri care nu-i plac. Apropo:nu stiu exact daca ti-am raspuns bine la intrebare pentru ca din intrebarea ta n-am inteles prea multe
Mai eu mereu i-am cumparat mamei mele ceva ce avea nevoie sau ceva de suflet, care sa il aiba amintire.
si niciodata nu mi-a spus in fata ca nu ii place cadoul. sti cum imi dadeam seama ca nu ii place? nu il folosea . il tinea pe la ea pe acolo, nu il arunca. insa niciodata nu mi-a spus in fata wai nu imi place.
toate mamele cearta, unele mai mult altele mai putin . :* dar tot mama ta e.
si daca sa zicem spune ca de ce nu iai cumparat nu stiu ce lucru ii spui ca nu esti pe benii tai, i-ai luat si tu ce ai considerat si daca nu ii place data viitoare nu ii mai iei nimic.
I-aş da o îmbrăţişare şi i-aş zice " La mulţi ani pentru cea mai bună mamă!" ăsta e cel mai frumos cadou care nu se cumpără cu bani. Şi sigur ăsta i-ar plăcea
In primul rand vreau sa mentionez ca nu i-as cumpara nimic absolut nimic! Si mama mea e la fel, dar i-am gasit cadoul perfect fara sa dau vreun ban! Scrie o compunere despre ea: calitati, ceva ce te-a impresionat, cateva defecte... Spune-i ca desi ai gresit ea te-a iertat! Poti s-o si decorezi! Si seara sa-i spui ca trebuie sa-ti verifice o tema sau inventezi tu ceva cu care sa o atragi sa-ti citeasca scrisoarea! Cand mama mi-a citit scrisoarea i-au dat lacrimele! Daca nu o sa-i placa nu stiu ce fel de mama ai.
cata3333_3885 întreabă: