| Adusca a întrebat:

Ce cadou ii pot lua celei mai bune prietene, de ziua ei, de 13 ani?
Ziua ei e pe 18 feb. O cheama Ioana.
Si ioana e mereu alaturi de mine si mi-a dat de Craciun o casuta luminata, un stiker cu pisici (imi plac la nebunie) si un parfum ce inca mai economiseam pentru el (costa ca 2-3 milioane).
Cel mai rau am uitat sa-i dau cadou de Craciun!
Sunt disperata! Ajutati-ma! CE SA-I IAU, CA SA-I PLACA?
FUNDA! VOT!

Răspuns Câştigător
| quartz1999 a răspuns:

Depinde de puterea meteriala a ta.Nu pot sa iti zic clar ce sa ii iei.I-ai ceva ce stii ca isi doreste sau ceva care are si nu este foarte ''performant''. Funda?

11 răspunsuri:
| LoveIsAllNeed a răspuns:

Pai depinde ce-si doreste! Fiind cea mai buna prietena, cred ca stii ce-i place.happy

Chiar nu am inspiratiestraight face... i-ai un parfum care ii place.
sau chiar nu stiu ce sa zichappy

De exemplu eu am primit de la mosu. o perna care are arici si se pliaza in doua si se face maimutica!; x
happy
La multi ani!

| cotcodac4 a răspuns:

Ba eu vad ca tie iti plac pisicile, ia-ti un pui de SERVAL

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde in primul rand de bugetul de care dispui.
Dar sunt sigura ca orice fata se va bucura daca va primi ceva bijuterii(un ceas,cercei,un lantisor, etc.), o esarfa sau poate chiar o bluza sau un tricou.Cu parfumurile este putin mai complicat pentru ca nu poti fi sigura de gusturile ei.
Sau ceva din domeniu IT: un mousepad, o geanta pentru. cd-uri.
Un breloc nu numele ei, o rama foto in care sa pui o poza cu voi doua de exemplu sau o husa pentru telefon.
Succes si La Multi Ani pentru Ioana!

| Adusca explică (pentru anonim_4396):

Multumesc din suflet!
Scuze ca nu ti-am dat funda! O meritai din tot sufletul!
Esti tsre draguta!

| anonim_4396 a răspuns (pentru Adusca):

Stii,uneori o fapta buna nu mai are nevoie de lauda sau rasplata. Sper ca te-am ajutat! Succes la cumparaturi! happy

| Pyskiss a răspuns:

Cumparai un parfum frumoshappyUn Trandafir Rosu:X Un ceas sau ceva bratara frumoasahappyInvito in oras la un restaurant frumoshappyCumparai un ursulet mare ceva happy Sau daca nu merge poti sai cumperi ceva incaltaminte, imbracaminte, si asa mai departehappyBaftahappy

| Ildiz a răspuns:

Daca nu are parul lung o coada din par natural 100% ca eu vreau s-o vand este nepurtata si o vand deoarece nu se potriveste nuantei mele at wits' end. o dau mai ieftina te poti interesa pe siteuri cat costa. ti-o arat la web, ii fac poze etc daca esti interesata cere-mi id-ul prin msg:*

| Ildiz a răspuns:

Daca nu are parul lung o coada din par natural 100% i-ar placea sa aiba parul luung si sanatos in 2 minute maxim...ca eu vreau s-o vand este nepurtata si o vand deoarece nu se potriveste nuantei mele at wits' end. o dau mai ieftina te poti interesa pe siteuri cat costa. ti-o arat la web, ii fac poze etc daca esti interesata cere-mi id-ul prin msg:*

| shadow_7590 a răspuns:

Eu zic sa ii iei o bluza cv. poate un parfum, cercei, esarfa...vezi tu...totusi e cea mai buna prietena a ta si nu sti ce ii place?

| aLA15 a răspuns:

Un vibrator. sigur o sa-i placa laughing)
Un maimutoi, o papusa ceva laughing De unde sa stim noi ce-i place ei laughing