Depinde de puterea meteriala a ta.Nu pot sa iti zic clar ce sa ii iei.I-ai ceva ce stii ca isi doreste sau ceva care are si nu este foarte ''performant''. Funda?
Pai depinde ce-si doreste! Fiind cea mai buna prietena, cred ca stii ce-i place.
Chiar nu am inspiratie... i-ai un parfum care ii place.
sau chiar nu stiu ce sa zic
De exemplu eu am primit de la mosu. o perna care are arici si se pliaza in doua si se face maimutica!; x
La multi ani!
Depinde in primul rand de bugetul de care dispui.
Dar sunt sigura ca orice fata se va bucura daca va primi ceva bijuterii(un ceas,cercei,un lantisor, etc.), o esarfa sau poate chiar o bluza sau un tricou.Cu parfumurile este putin mai complicat pentru ca nu poti fi sigura de gusturile ei.
Sau ceva din domeniu IT: un mousepad, o geanta pentru. cd-uri.
Un breloc nu numele ei, o rama foto in care sa pui o poza cu voi doua de exemplu sau o husa pentru telefon.
Succes si La Multi Ani pentru Ioana!
Multumesc din suflet!
Scuze ca nu ti-am dat funda! O meritai din tot sufletul!
Esti tsre draguta!
Stii,uneori o fapta buna nu mai are nevoie de lauda sau rasplata. Sper ca te-am ajutat! Succes la cumparaturi!
Cumparai un parfum frumosUn Trandafir Rosu:X Un ceas sau ceva bratara frumoasaInvito in oras la un restaurant frumosCumparai un ursulet mare ceva Sau daca nu merge poti sai cumperi ceva incaltaminte, imbracaminte, si asa mai departeBafta
Daca nu are parul lung o coada din par natural 100% ca eu vreau s-o vand este nepurtata si o vand deoarece nu se potriveste nuantei mele . o dau mai ieftina te poti interesa pe siteuri cat costa. ti-o arat la web, ii fac poze etc daca esti interesata cere-mi id-ul prin msg:*
Daca nu are parul lung o coada din par natural 100% i-ar placea sa aiba parul luung si sanatos in 2 minute maxim...ca eu vreau s-o vand este nepurtata si o vand deoarece nu se potriveste nuantei mele . o dau mai ieftina te poti interesa pe siteuri cat costa. ti-o arat la web, ii fac poze etc daca esti interesata cere-mi id-ul prin msg:*
Eu zic sa ii iei o bluza cv. poate un parfum, cercei, esarfa...vezi tu...totusi e cea mai buna prietena a ta si nu sti ce ii place?
Un vibrator. sigur o sa-i placa )
Un maimutoi, o papusa ceva De unde sa stim noi ce-i place ei
justfuckandsmile întreabă:
anonim_4396 întreabă: