Asta suna dureros si... oarecum sadic
Tipic mie, nu?
Daca stau sa ma gandesc...
Mai bine nu zic o:-)
De ce nu?
Urasc intrebarea asta
Parca nu ma pot abtine sa nu raspund...
Pai Paste, oua, fericire? :#
Poate ideea ta il impunge pe omul ala sa faca nu stiu ce perversiuni in perioada asta
Ăsta ar fi un adevărat sacrificiu în numele iubirii!
Ma intreb oare, ea ar aprecia?
Hm, bună întrebare, îţi dai seama că da.
Adică, e un gest mult prea eroic...
Macar sa il pastreze in siguranta...
Clar, o să-l îngroape, sau şi mai bine, îl criogenizează.
Am vazut odata un film despre asta, oarecum. Doar ca cineva a mancat acel ou, din greseala.
N-a uite ma faci sa pacatuiesc cu gandul tocmai in post. Cu toate ca... asta e alta poveste
Uhh, asta suna gen Hannibal, varianta feminină.
Scuze, greşeala mea.
Si daca facem referire la Dumnezeu, in ultima parte... cred ca doar El ma poate ajuta.
Să... ce?
Am deviat, scuze.
Sper sa ma intorc, sa iti povestesc cum am castigat, daca am castigat... damn.
Si da, nu prea are logica ce spun eu mai sus
Nu are, deci, spune-mi să înţeleagă şi omu' de eu.
O cana neagra personalizata cu 2 poze cu voi doi sau cu familia! www.epersonalizari.ro-e mai ieftin costa 25 de lei!
Un cosulet cu oua de Pasti, in care sa existe si o bratara sau un lantisor intr-o caseta speciala. Asta ar fi dragut.
Bună!
Depinde de gusturi.
Uite câteva sugestii: ai putea să îi faci un cadou personalizat; să îi cumperi un parfum sau o bijuterie (ceva de la Pandora cred că oricui i-ar place) .
Un iepuras adevarat, care ramane mic, un iepuras cap de leu.Se va bucura, mai ales daca pe zgarda lui ii pui un mesaj super dragut(te pot ajuta si cu asta).Un catelus, o pisicuta ATENTIERIMA DATA O INTREBI DACA II PLAC ANIMALELE SAU NU
Depinde ce ii place... Ai putea sa ii iei ceva personalizat cu numele ei sau cu o poza cu voi doi...
UnAnonimSmecher întreabă: