anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce cadou pot face de ziua mamei mele daca nu am bani? Ceva confectionat de mine!

dau funda! plss plss plss plss

Răspuns Câştigător
| CosminHaarp a răspuns:

Ii poti da o felicitare facuta de tine,cred ca ar aprecia gestul tau si ii poti scrie ceva frumos in ea sau Pentru ca nu ai bani ai putea sa ii confectionezi u singura un cadou,gen o inimioara, o scrisoare in care sa ii zici ca este o mama nemaipomenita, sa ii confectionezi o bratara din margeluse...etc:-d

Succes! Sper ca ii va place mamei tale cadoul confectionat de tine...si nu conteaza daca este foarte reusit, conteaza ca i-l-ai facut tu, si ca o iubesti :-x:-d la multi ani mamei tale!

4 răspunsuri:
| secretsisecret a răspuns:

Pai daca ai imprimata poti sa iti iei Microsoft publisher si sa alegi felicitari scoti una la imprimanta le decupezi le capsezi la capete scrii ecva frumos pui o poza cu tine se ea si daca ai o fundita poti sa legi felicitarea cu ea. daca nu ai imprimanta poti sa cauti o felicitare prin casa s-au sa o faci din hartie si sa o colorezi scrii ceva frumos in ea cum spuneam si inainte daca ai funda o legi cu ea s-au daca ai o flore intr-o vaza prin casa poti sa o iei imfasuti coada in staniol poti sa ii faci o gaurica prin care sa pui o ata care sa fie legata de felicitare si pe felicitare sa scrie "te iubesc, mama!" si gt acestea se pot adauga si la idea cu felicitarea de pe computer. funda?

| ioanagazdac a răspuns:

Dacă ai o poză cu voi, mai trebuie să-i faci o ramă din carton, pe care să o colorezi şi pe care să lipeşti poza.

Îi scrii un mesaj frumos pe telefon

Dimineaţa o trezeşti cu "La mulţi ani!" şi un pupic

Poate te ajută tatăl tău şi îi duceţi micul dejun la pat sau doar cafeaua.

de asemenea, poţi să-i desenezi o diplomă pentru cea mai bună mamă

Sau, dacă ai acces la calculator, poţi să -i găseşti o melodie preferată pe care să i-o dedici...
Distracţie plăcută de ziua mamei tale!

| paulykutza98 a răspuns:

Poti face flori. Poti vedea cum se fac pe youtube! Succes!