O esarfa, o bijuterie sau un parfum.Ai putea sa-i cumperi niste cercei sau un colier mai bine
Depinde de cati bani ai si ce cadouri prefera mama ta,ii poti lua un parfum,un colier,cercei sau alte bijuteri,o bluza,un ornament(vaza,tablou,bibelou, un vas din sticla etc.) sau daca vrei si te pricepi ii poti pregati un mic de jun sau ii poti da o felicitare si un buchet de flori; tu o cunosti mai bine si oricear fi e mama ta, gestul conteaza
Depinde in primul rand de bugetul de care dispui si de gusturile si preferintele ei(tu le cunosti cel mai bine).O rama foto care sa contina o poza de familie de exemplu,niste bijuterii(un colier de perle colorat,cercei,o bratara,lantisor simbolic cu numele ei,un ceas...),o esarfa sau o bluza frumoasa,un parfum sau ceva cosmetice(crema,fond de ten,machiaj etc.), o brosa interesanta, o geanta sau un portofel.
La multi ani mamei tale! Succes! O zi placuta!
Ar fi frumos sa-i aduci un parfum ( noua ne plac aromele : fructe de padure, flori ex : trandafir, lalea, crin, etc. )
sau daca nu, o geanta .
nu, nu... cercei intr-o cutiuta exact cum fac baietii cand le dau inelul fetelor cand se casatoresc
sper ca te-am ajutat cat de putin. P.s : eu nu dau raspunsuri numai pentru funda .
Poti face o felicitare sau ii acorzi o zi numai ei, ori faci niste biletele gen certificat sau contract ceva genul "curatenie in camera pentru o luna", sau te trezesti devreme si ii faci niste paine prajita cu gem si niste ceai. Sper sa te fi ajutat! Bafta!
Sa stii ca si eu am aceeasi problema, dar poti incerca sa-i gatesti ceva bun, ca de exemplu un tort, asa cum fac si eu. Eu am niste retete, dar cauta si tu pe net "Tiramisu". O sa vezi ca e foarte usor de facut! Si i-ai cateva garoafe impachetate frumos! Daca mamei tele nu-i plac garoafele cumpara-i alte flori! Bafta! Sper ca te-am ajutat! Fundita?
Ii poti lua un ornament sau o bijuterie pe care ti-o poti permite. Sper ca te-am ajutat putin! Bafta!
De ce nu aranjezi in asa fel incat sa petreceti o zi fantastica impreuna(poate la un centru SPA sau la un restaurant luxos|), in fine daca nu doresti ii poti cumpara o pereche de cercei de argint sau un buchet de flori cu adevarat frumos.mult succes
Ai putea face ceva de mana o bratara din margele, o felicitare ceva sigur o sa o bucure gestul pentru ca l-ai facut cu mainile tale
O oglinda de buzunar din alea cu design deosebit ceva
mamei mele i-a placut foarte mult
Pai si eu ii caut mamei mele un cadou de ziua ei... pai conteaza si ce-i place, ca nu poti sa-i iei un parfum care nu ii place... deci trebuie sa stii ce sa-i placa... sau poti sa-i confectionezi ceva manual
anonim_4396 întreabă: