| LaLa15 a întrebat:

Ce cadou sa-i iau mamei mele de ziua ei, dar nu scump(maxim 30 lei). Eu m-am gandit la o rama foto. FUndda la cel mai bun raspuns.

Răspuns Câştigător
| Catiii a răspuns:

Heii love struck! Ai putea sa-i iei :

- o bratara sau un colief
- un parfum
- ai putea sa ii faci o felicitare tu singura. se va bucura foarte mult sa stie ca e din partea ta
- cosmetice (creme si lotiuni, ruj, etc. )
- album foto ( cu familia, pozele din vacanta, de cand erai tu mica. sau pozele de la nunta ei. orice poze care le gasesti prin casa happy ).
- o cana cu numele ei
- mama ta are un obiect care l-a indragit foarte mult, dar s-a stricat? incearca sa-l repari.
- obiecte decorative ( bibelou, tablou, glob de zapada, etc. )
- o carte care crezi ca i-ar placea
- ai putea sa-i faci un tort tu cu tatal tau. si sa ii faceti pe plac aceea zi. sa n-o lasati la lucreze. doar relaxare sau distractie.

Cam atat. nu mai am idei thinking. Oricum, iesi prin oras si cauta diverse lucruri :*. Succes happy.

6 răspunsuri:
IMPERIA
| IMPERIA a răspuns:

Sau o eșarfă drăguță. Iar în loc de felicitare pune mânuța și încearcă să îi compui o scrisoare în care să scrii tot ceea ce simți pentru ea!
La mulți ani mamei tale!

| baru a răspuns:

Sall. Poti un lantisor de argint, sau un tablou mic, pictat pe panza. Cam tot atata costa. Pa!

| metallica666 a răspuns:

O carte, simplu, frumos, inteligent si nu prea scump!(parerea mea)

| KatalinaT a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa cumperi un trandafir frumos, o felicitare facuta de tine cu dragoste si niste cuvinte frumoase... sunt singura ca o sa-i placa... Succese! happy

| Comic a răspuns:

Fa/cumpara:
o felicitare
un medalion
10 pupici
multumiri
iubire
o zi la spa
o carte a amintirilor
un ursulet de plus cu o inima
o declararie la radio

| Lory_6850 a răspuns:

Poti sa-i cumperi un tablou sau un un serviciu de cesti sau ceva ce gasesti sa te incadrezi in suma ta, sau eventual ceva ce ii place oricarei femei, o floare la ghiveci.asta sigur o sa-i placa, sau cel putin asa consider eu.succes in cautarea cadoului! si nu uita de fundabig grin