Salut! vad ca arunci o suma destul de maricica doar pentru o atentie...te sfatuiesc sa vizitezi site-urile de export sau de profil de la noi si sa i cumperi o trusa de modelaj fier sau lemn o sa ramai si tu cu ceva banuti sa o scoti in oras si eventual un buchet de flori destul de pompos! Gandeste-te ca daca o sa i oferi ceva mult prea scump o sa o pui intr-o ipostaza naspa si nu se va simti deloc confortabil. Banii tai deciziile tale!
Un inel frumos de aur, sau poti sa personalizezi o cana/perina/ etc cu poza voastra iar langa un buchet de flori foarte frumos, un ursuleţ mare de plus ( costa cam 600 lei ) dar cu siguranţa ii va placea
Deja este clasica ideea, toata lumea o practica, si as dori ceva util care sa-l/ sa o foloseasca la ce "mestereste" ea pe acolo, multumesc oricum.
Daca ii plac lucrurile manuale, poti sa-i creezi chiar tu ceva dragut din lut. Un pachet poate costa minim 8.50. Daca ai un buget asa mare, poti lua unul mai de calitate plus un lac special care sa-i confere luciu.
Si eu sunt fata si, poti sa-ti spun cu mana pe inima ca o sa se bucure.
Am 2 maini stangi, imi este aproape imposibil, multumesc de sfat.
anonim_4396 întreabă: