| Dani_Daniel_1999_As2O a întrebat:

Ce cadou sa-i prietenei mele, viitoare iubita, pe 16 iulie faci 15 ani.

Răspuns Câştigător
| DanielPH a răspuns:

Face 15 ani?
Pai, la aceasta varsta, un buchet de flori, o cutie de ciocolata insotite cu un ursulet de plus este cadoul ideal.
Dar... poate doresti ceva mai maret, ceva cu care sa impresionezi, acel ceva este o cina romantica.
Voi doi, seara, intr-un restaurant, muzica de fundal, lumanari, sa bucurati de acea seara minunata, cand, tu scoti buchetul/ciocolata si ursuletul si ii zici,,..., la muti ani! Te iubesc enorm."

Ok... poate ca sunt eu prea romantic. :/
Cred ca doresti un cadou frumos la un pret convenabil.
Cum ti-am mai spus, o cutie de ciocolata in forma de inima, trei trandafiri si un ursulet care spune,, Te iubesc", insotite de niste vorbe dulci, la 15 ani, sunt niste cadouri exceptionale!

Bafta!

5 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Ei un buchet de flori si tie o friptura.Ca iti e cam foame.Mananci cuvinte.

| sabin89 a răspuns:

Eu zic că mai bine ceva practic, cum ar fi câteva kg de cartofi. Sau ceapă. Depinde, vezi și tu cam ce-i lipsește prin cămară.

| Rainmaker a răspuns:

Salut Dani!
Un cos frumos din rachita cu 15 trandafiri rosii + 1 trandafir alb, cred ca ar da foarte bine (merg si garoafele)

| Dani_Daniel_1999_As2O explică:

Multumesc, dar cred ca o sa ii iau o cutia de aia de ciocolata si un trandafir Rosu :3

| fatacurioasa15 a răspuns:

Cel mai ideal ar fi un buchet de flori si inca ceva, fie o ciocolata, fie un ursulet de plus, sau chiar o bijuterie.

Întrebări similare