| Mihai_6663 a întrebat:

Ce cadou sa iau la o fata care isi serbeaza majoratu? (si pe care nu o cunosc) Buget: maxim 100 lei

Răspuns Câştigător
| i_love_you_and_i_am_cool a răspuns:

Sa sti ca eu am cumparat o pereche de cercei de argint cu 5 lei si magazinul chiar e unul faimos in orasul meu pentru bijuterii de calitate, dar erau reduceri. un lantic dragut, o bratarica...si oricum iti ajung banii, 100 lei nu inseamna un milion vechi? ii poti lua tot setul cu atatia bani, si potisa adaugi si un buchet de flori sau o ctie de ciocolata. mie una asta mi-ar place. fara haine si cosmetice. ceva dragut, un lantisor cu un delfin, o inimioara, ceva care sa impresioneze. mie una imi plac mult delfinii si inimioarele (mai ales cei de argint, dar ma refer delfini de argint, inimioare de ciocolata)succes si petrecere frumoasa!

6 răspunsuri:
| uzzi92 a răspuns:

Un ceas... o bijuterie ceva (cercei, o bratara)... o curea mai de firma... un parfum... nu-i lua cosmetice sau haine sub nici o forma...

| citron a răspuns:

Cred ca floriile sunt cele mai potrivite! i-ai flori de toti banii pe care vrei sa ii dedici pentru cadoul ei. atata timp cat n-o cunosti n-ai multe solitii

Janina
| Janina a răspuns:

Un urs mare de plus big grin
nu te baga la bijuterii daca nu stii ca pers respectiva poarta aur sau argint big grin sau chiar deloc bijuterii big grin

| EUSIATIT a răspuns:

Consulta catalog avone sau oriflame si gasesti un parfum la 100 de ron. bugetul tau am inteles nu?/? chiar au oferte de sarbatori acum in campania asta, succes

| LoVeLy_3874 a răspuns:

O rochita un lantic o bratara un cercelus fetele adora asta! o lenjerie intima...

| nokef a răspuns:

Eu am cam aceeasi problema doar ca fata care isi face majoratu e prietena meabig grin am sa ii iau un lantisor cu un medalion si o pereche de cercei cevabig grin