Sa sti ca eu am cumparat o pereche de cercei de argint cu 5 lei si magazinul chiar e unul faimos in orasul meu pentru bijuterii de calitate, dar erau reduceri. un lantic dragut, o bratarica...si oricum iti ajung banii, 100 lei nu inseamna un milion vechi? ii poti lua tot setul cu atatia bani, si potisa adaugi si un buchet de flori sau o ctie de ciocolata. mie una asta mi-ar place. fara haine si cosmetice. ceva dragut, un lantisor cu un delfin, o inimioara, ceva care sa impresioneze. mie una imi plac mult delfinii si inimioarele (mai ales cei de argint, dar ma refer delfini de argint, inimioare de ciocolata)succes si petrecere frumoasa!
Un ceas... o bijuterie ceva (cercei, o bratara)... o curea mai de firma... un parfum... nu-i lua cosmetice sau haine sub nici o forma...
Cred ca floriile sunt cele mai potrivite! i-ai flori de toti banii pe care vrei sa ii dedici pentru cadoul ei. atata timp cat n-o cunosti n-ai multe solitii
Un urs mare de plus
nu te baga la bijuterii daca nu stii ca pers respectiva poarta aur sau argint sau chiar deloc bijuterii
Consulta catalog avone sau oriflame si gasesti un parfum la 100 de ron. bugetul tau am inteles nu?/? chiar au oferte de sarbatori acum in campania asta, succes
O rochita un lantic o bratara un cercelus fetele adora asta! o lenjerie intima...
Eu am cam aceeasi problema doar ca fata care isi face majoratu e prietena mea am sa ii iau un lantisor cu un medalion si o pereche de cercei ceva
private09love întreabă:
danielpop09 întreabă:
danielpop09 întreabă: