Tu ar trebui sa stii ce-i place... un buchet mare de flori ar fi frumos. posti sa-i faci un buchet din trandafiri rosii si albi pe care sa-l asezi in forma de inima .bafta!
Eu zic sa ii folosesti pregatind ceva frumos pentru ea. Un picnic, o cina romantica. Important va fi gestul, chiar daca nu gatesti prea bine. Cat despre momentul revederii, o singura floare e suficienta (mergi pe un trandafir, o orhidee cu codita lunga sau un iris). Distractie placuta!
Pai am trecut si eu prin asa ceva, mi-a luat un buchet de trandafiri rosii, o ciocolata speciala mare, si el stia cami doresc (perusi)papagali, a fost cel mai frumos cadou si o zi petrecuta numai noi in doi, o amintire de neuitat...
In primul rand: un buchet frumos de flori, cele preferate de ea! Daca nu stii, poti s-o astepti cu fir sau un buchet de trandafiri rosii, cu un numar impar de fire!
In rest, ce mai doresti.
Lasă baniiiii! Un singur fir de floare ajunge (sugerează cât de singur te-ai simţit în lipsa ei)... restul buchetului fă-l din ceea ce simţi pentru ea... tandreţe, delicateţe... întreabă-ţi inima, ce ţi-ar place ţie să primeşti din partea ei Iar banii, vorba lui andi... îi poţi folosi pentru acţiuni mai concrete, cât veţi fi împreună... Remember: Banii NU aduc fericirea ci doar o susţin! Bucuria din ochii care se revăd, o îmbrăţişare şi un sărut din toată inima, valorează mai mult decât toate averile lumii (cel puţin pentru mine)
Prezenta ta ar trebui sa fie cel mai frumos cadou... iar daca tot vrei sa-i cumperi ceva... ia-o de manuta si mergi cu ea la un magazin...las-o pe ea sa-si aleagaceea ce-i place...este practic asa si cred ca veti fi incantati amandoi.
Trandafiri rosii:X... un buchet imens!sau fa'i o perna in forma de inimioara cu poza voastra.sau cum a zis si andi mai bine tii banii si ii cheltuiesti impreuna cu ea
Offf dar de ce te chinui sa sa fii ceea ce nu esti? Nu cadoul este important pana la urma ci faptul ca sunteti impreuna si ca va iubiti. Cumpara-i niste flori, scoate-o in oras la un restaurant, sunt atatea cadouri prin magazine unde iti poti cheltui banutzii. Dar ceea ce conteaza cel mai mult e sa te aprecieze pentru ceea ce esti si nu pentru cadoul care i l-ai cumparat. Si daca chiar vrei s-o impresionezi cumpara-i ceva care sa-i aminteasca toata viata de tine. De ex. un lantisor sau un ceas. Crede-ma la cat iti dai silinta sa fii perfect o sa te placa pur si simplu. Bafta si nu uita de flori... sunt superbe
Tine banii in portofel sa ai keltuiti impreuna, si fugi la padure si strange un buket mare mare de lacramioare, asta daca o astepti in curand
Ia o cutie mare de cadou (frumos aranjata, cu fundita si tot tacamul) si pune in ea un bilet in care sa scrii "te iubesc..." sau "mi-ai lipsit..." asta + un buchet maaare de flori. succes
Potisa o inviti la o cina romantica sau poti chiar tu sa pregatesti cina acasa la tine. aranjezi masa pentru 2 pers. cu lumanarea de rigoare si te descurci de minune cu o muzica buna. de peferat love songs. iar in dormitor poti sa presari petale de trandafiri pe pat. vezi poate tine. eu am fost foarte miscata cu treaba asta. sotul meu a fost cel care mi-a infrumusetat seara aceea.
succes
petroneladiva882882 întreabă: