| want2bMajestic a întrebat:

CE CADOU SA II DAU IUBITEI MELE CAND NE VOM REINTALNI? chiar nu stiu ce e mai potrivit... sper ca o sa primesc nij rasp... un cadou care sa nu depaseasca nici bugetul meu...adic in jur d 300ron

Răspuns Câştigător
| chikitoka a răspuns:

Tu ar trebui sa stii ce-i place... un buchet mare de flori ar fi frumos. posti sa-i faci un buchet din trandafiri rosii si albi pe care sa-l asezi in forma de inima .bafta!

16 răspunsuri:
| psiholoaga a răspuns:

Eu zic sa ii folosesti pregatind ceva frumos pentru ea. Un picnic, o cina romantica. Important va fi gestul, chiar daca nu gatesti prea binehappy. Cat despre momentul revederii, o singura floare e suficienta (mergi pe un trandafir, o orhidee cu codita lunga sau un iris). Distractie placuta!

| fabiola a răspuns:

Nu intreba niciodata pe altii ce sa faci in dragoste!
Fa intodeauna ce simti!

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Cred ca ar fi perfect sa ii cumperi un buchet mare de trandafiri rosii happybig grinwinking

| DenissaDeea a răspuns:

Pai am trecut si eu prin asa ceva, mi-a luat un buchet de trandafiri rosii, o ciocolata speciala mare, si el stia cami doresc (perusi)papagali, a fost cel mai frumos cadou si o zi petrecuta numai noi in doi, o amintire de neuitat...

Bula
| Bula a răspuns:

In primul rand: un buchet frumos de flori, cele preferate de ea! Daca nu stii, poti s-o astepti cu fir sau un buchet de trandafiri rosii, cu un numar impar de fire!
In rest, ce mai doresti.

| bunica a răspuns:

Gandeste-te ce si-a dorit ea cel mai mult?

| DiMoDi a răspuns:

Lasă baniiiii! Un singur fir de floare ajunge (sugerează cât de singur te-ai simţit în lipsa ei)... restul buchetului fă-l din ceea ce simţi pentru ea... tandreţe, delicateţe... întreabă-ţi inima, ce ţi-ar place ţie să primeşti din partea ei happy Iar banii, vorba lui andi... îi poţi folosi pentru acţiuni mai concrete, cât veţi fi împreună... Remember: Banii NU aduc fericirea ci doar o susţin! Bucuria din ochii care se revăd, o îmbrăţişare şi un sărut din toată inima, valorează mai mult decât toate averile lumii (cel puţin pentru mine)

| jani a răspuns:

Prezenta ta ar trebui sa fie cel mai frumos cadou... iar daca tot vrei sa-i cumperi ceva... ia-o de manuta si mergi cu ea la un magazin...las-o pe ea sa-si aleagaceea ce-i place...este practic asa si cred ca veti fi incantati amandoi.

| JustMeFlory a răspuns:

Trandafiri rosii:X... un buchet imens!happysau fa'i o perna in forma de inimioara cu poza voastra.sau cum a zis si andi mai bine tii banii si ii cheltuiesti impreuna cu eawinking

| llaura25 a răspuns:

Offf dar de ce te chinui sa sa fii ceea ce nu esti? Nu cadoul este important pana la urma ci faptul ca sunteti impreuna si ca va iubiti. Cumpara-i niste flori, scoate-o in oras la un restaurant, sunt atatea cadouri prin magazine unde iti poti cheltui banutzii. Dar ceea ce conteaza cel mai mult e sa te aprecieze pentru ceea ce esti si nu pentru cadoul care i l-ai cumparat. Si daca chiar vrei s-o impresionezi cumpara-i ceva care sa-i aminteasca toata viata de tine. De ex. un lantisor sau un ceas. Crede-ma la cat iti dai silinta sa fii perfect o sa te placa pur si simplu. Bafta si nu uita de flori... sunt superbe

| andi a răspuns:

Tine banii in portofel sa ai keltuiti impreuna, si fugi la padure si strange un buket mare mare de lacramioare, asta daca o astepti in curandwinking

| yoanna73 a răspuns:

EU CRED CA UN BUCHET DE FLORI E CEL MAI POTRIVIT.LA ORICE INTALNIRE.

| dyanna a răspuns:

Ia o cutie mare de cadou (frumos aranjata, cu fundita si tot tacamul) si pune in ea un bilet in care sa scrii "te iubesc..." sau "mi-ai lipsit..." asta + un buchet maaare de flori.winking succes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bijuterii - o bratara frumoasa din argint e in jur de 150-200 ron, sau un lantisor frumos cu o inimioara, niste cercei... ia-i ceva care ramane. Nu-i lua inel -poarta ghinion.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ii poti alege o lenjerie intima de pe http://www.lenjeriecadou.ro

| rodica_6280 a răspuns:

Potisa o inviti la o cina romantica sau poti chiar tu sa pregatesti cina acasa la tine. aranjezi masa pentru 2 pers. cu lumanarea de rigoare si te descurci de minune cu o muzica buna. de peferat love songs. iar in dormitor poti sa presari petale de trandafiri pe pat. vezi poate tine. eu am fost foarte miscata cu treaba asta. sotul meu a fost cel care mi-a infrumusetat seara aceea.
succes