| belgi2 a întrebat:

Ce cadou sa ii fac iubitei mele face 18 ani si nu stiu ce sa ii fac cadou in fiecare an de 3 ani incoace i-am facut cate un buchet mare de trandafiri adica 17 ani 17 trandafiri, cercei de aur lant etc acum am ramas in pana de idei ma ajuta careva dispun de 300 de euro si nu stiu ce as putea sa ii fac cadou?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Belgi? daca dragostei voastre ia-ti pus pret, a devenit comerciala rau de tot.mai stii acum ce conteaza pentru ea mai mult? tu ca persoana? sau cadoul ce-l oferi? ofera-i fragostea ta doar si vezi cum e primita? motive sunt si scuze,lipsa bani, criza,...ii poti oferi o excursie romantica de doua zile undeva, in doi.macar pentru a vedea cat pret ai tu ca om in ochii ei.fiindca acele cadouri scumpe stii cat te-au costat si cum au fost primite.

4 răspunsuri:
| ghinionistul112 a răspuns:

Are dreptate utilizatorul bean!

In primul rand dai dragostea ta si inima ta!
Banii nu pot cumpara dragostea, ci se castiga prin iubire, incredere si respect reciproc!

Recomandare!:

Cumpara un album foto dar sa fie puse pozele cu voi doi!
Invit-o intr-o excursie pentru voi doi(de preferat zone mai linistite)

Sper ca ti-am fost de folos!
Succes!

| RS4 a răspuns:

Un parfum, o lenjerie intima, mai gasesti tu! baftaaa!

| costin95 a răspuns:

Pai ai putea sa ii faci asa tot un buchet de 18 trandafiri dar ffff frumos un ferrari (asta optionalhee hee )si poti face o comanda de bratara pe care sa scrie pentru cea mai buna iubita eu zic sa fie de argint bratara si ii mai poti face asa o serenada ca sa fi mai romantic sau o vacanta pentru doi undeva la munte mare o zona turistica foarte linistita poti face chiar si un picnicwinking idei iti vin si tie

| blueyes13 a răspuns:

Pai poti sa ii pregatesti o cina romantica.sau sa inviti undeva.la o camera de hotel si sa pregatesti o baie cu lumanarele parfumate petale de trandafiri...si cred ca ar impesinona-o foarte mult...multa bafta