| WithoutYou a întrebat:

Ce cadou sa ii fac mamei de ziua ei?

Răspuns Câştigător
| Gaabi32 a răspuns:

Ceao:*. mamele se bucura foarte mult daca sunt iubite de fiicele/fii lor. ai putea sa faci o poza cu toata familia. sau o poza de mai demult. si sa o pui faci mai pare. acolo la studiou` de poze.se poate credbig grin. si sa o pui frumos intr-o rama:X. si ce frumos ar fi.
sau thinking. sa ii cumperi ceva micut si dragut. un bibelou. sau o vaza pentru flori. lucruri de genu`:d.
sau daca ii place foarte mult sa faca ceva. faceti impreuna. pregatesti ca pe o supriza:d.

vezi tu. oricum precis se va bucurahappy...
sper ca te-am putut ajuta.
te pup:*. Orice i`ai da sa i dai o floare sau un buchet.Mamele adora florile.

5 răspunsuri:
| baru a răspuns:

Sall. Bravo! Mai vedem si asa ceva. Mamei tale si tie, La Multi Ani, sanatate fericire, si tot cea ce este mai frumos sa aveti parte. Legat de cadou, eu as merge pe un lantic de aur, daca nu, un tablou, sau ceva asemanator, care va ramane. Nu consumabile. Pa!

| Lightose a răspuns:

Depinde de bugetul pe care il ai si de varsta ta... daca ai pana in 16 ani, mama ta cred ca va fi multumita de un buchet de flori, daca ai pana in 18 ani poti sa ii cumperi un accesoriu casnic pe care stii ca si-l doreste,o bluza sau ceva de genul(daca ii stii marimea si gusturile, un bibelou, etc
Nu uita ca tot ce-si poate dori o mama e ca pruncul sau sa fie bine si sa isi croiasca un drum bun in viata.
Sper ca te-am ajutat! Funda?
O zi buna!

| reason20 a răspuns:

Pai in primul' rand pentru. o mama de ziua ei sau nu neaparat de ziua ei e important sa.i spui ca o iubesti! Asta ar fi cel mai mare cadou pentru ea, dupa aceea daca vrei sa.i iei ceva poti sa.i iei flori, bomboane...sau ce stii tu bine ca i.ar place!

| cezi2002 a răspuns:

Buna! in primul rand un buchet de flori, un parfum, o bratra si o poti intreba ce si-ar dori ea cel mai mult de ziua ei.Succes

| pisicutza2000 a răspuns:

De obicei, mamele apreciaza gestul, dar ai putea sa o impresionezi cu ceva facut de tine sau daca ai bani un parfum sau niste farduri

Întrebări similare