Poti sa faci o sticluta de ornament ca asta
http://icabica-tutorialshandmade.blogspot.com/......ul%20casei
sau un cd cu muzica ei preferata, totodata si un dsimplu fir de trandafir face minuni acum depinde gandeste-te ce ii place daca ai un buget la dispozitie poti sa ii cumperi parfumul preferat sau o bratara din argint sau poti sa face o rama foto cu tine si cu ea, poti sa ii cumperi o carte interesanta sunt foarte multe idei cel mai important e sa fi sigura ca ii va placea;)
La Multi Ani! Sa fie sanatoasa!
Asaa!
Poi de ex:
~ flori
~ bibelou
~o felicitare
~imbracaminte
~bijuterii
~Sh un sincer la multi anii! >D:<
~Petrecere palcura!
Fundaa
Salut! Si a mamei mele e pe 31 august si ii voi face eu cu mana mea un tort. Incearca si tu! Fundita?
Buna! In primul rand La multi ani, mamei tale :*. In al doilea rand, poti sa ii cumperi ceva ce isi doreste de foarte mult timp. Nu uita sa ii iei un buchet de flori, de preferat preferatele ei. Sper ca ti-am fost de ajutor :*. Pa-pa
Pai depinde ce ii place...Si cati bani ai pentru asta... Ii poti lua bijuteri sau haine ori flori
Depinde de gusturile ei. Insa cu un parfum (preferatul ei), un buchet de flori, o bijuterie, un evantai frumos, care o va salva de caldurile verii , o crema, care obisnuieste s-o foloseasca, o cutie de bomboane...nu dai gres niciodata. Succes! Si un "La multi ani" calduros pentru mama!
Maine este si ziua mamei si face tot 40 de ani. Eu i-am cumparat un inel de aur. S`au dus toate economiile mele
Poate ca mamei tale nu ii place sa e imparti in maruntisuri sa ii iei o bratara sau un buchet de flori care se ofileste, un creion cu inimioare... iai un lucru de care are nevoie datr de care iti permiti cum ar fi
o helanca
un pendul din cridtal de stanca(il intrebi ceva si daca e raspunsul pozitiv; la intrebatre se misca daca nu... sta pe loc costa cam 30-25 lei!)
un lantisor cu tine si cu ea in auntru (in forma de inimioara)
invata sa canti la chitara pe ascuns si fai un cantec!
intrerpreteaza-i un cantec!
o mini petrecere cu toate prietenele ei!