Daca ai ceva talent, poti incerca sa ii scrii o poezie, gen acrostih, sau, pur si simplu cum simti, cum iti vine tie. Gestul conteaza.
Daruieste ti tie libertatea ca ai 25 ani, nu e cazul sa umbli cu barbati care ar putea sa iti fie tata
O partida in public, un striptease privat. Ceva care sa il faca sa simta ca traieste din nou.
O cravată pe care să inscripționezi, adică să coși pe spate sau acolo unde se face nodul numele lui, și o să țină minte că e de la tine. Sau ai putea să faci același lucru cu o batistă.
Ai putea de asemenea să-i cumperi un parfum și să legi de el un lănțișor sau un șnur cu un mic mesaj special de la tine, gen cum sunt pungile de cadou care au o cărticică mică legate cu o sfoară, pe care să scrii de la cine e cadoul, sau un mesaj special.
Multă Baftă!
Cel mai frumos cadou este sa-l parasesti pe mosneag, nu cred ca tu-l iubesti asa dragoste curata, cred ca mosu are bani.
Ai putea sa ii faci un album foto cu poze cu voi(daca aveti).
Sau sa personalizezi o cana\perna(ce vrei tu) cu voi Si gen sa fie un mesaj frumos pe el...Cam atat am in cap =) Sper sa te ajute.