Pei mie mama imi zice mie ca singurul cadou pe care il vrea ea de ziua ei e sa fiu cuminte... Eu i-am luat 1 buchet de flori si un parfum. Si daca e tot ziua ei de 1 Martie i-ai si un Martisor. De obicei ii iau cosmetice>Sper ca te-am ajutat funda? t rog!
Bun gasit. O felicitare cu un martisor cred ca e suficient. La multi ani mamei tale si din partea mea.
Xoxo,sa-ti traiasca! Cumpara ceva dupa buget,flori, si ce ii mai lipseste ei, goodbye!
Martisor! unul de cumparat sau unul facut de tine prins cu capsatorul de o felicitare ( facuta de tine sau cumparata )
Mama mie imi zice mereu ca cel mai bun cadou pentru ea sunt eu si ca o iubesc! e mai bine dac ii faci o felicitare sau asa ceva.nu te complica.mai apreciat este lucrul facut de tine decat cumparat. funda si vot? plzz
Ce misto ziua meo e pe 2 martie ar fi misto sa ii iei un martisor da nu dala mic ceva mai mare ce sa semnifice venirea primaverii si o felicitare
Un buchet mare de flori pentru ca e mama ta! ii poti comanda un tort,un set de cani inflorat,cum a mai spus cineva o esarfa,o felicitare,un martisor,un lant cu initiala numelui ei, o pereche de cercei, hai ceva frumos pentru mama ta! Sa fie sanatoasa! am o prietena nascuta pe 1 martie, sora si fratele pe 12 martie un alt frate e chiar pe 8 martie! si eu pe 31 martie.e frumoasa luna martie! hai cauta cadoul perfect pentru mami ta! La Multi Ani!o zi buna
Un buchet mare de flori pentru ca e mama ta! ii poti comanda un tort,un set de cani inflorat,cum a mai spus cineva o esarfa,o felicitare,un martisor,un lant cu initiala numelui ei, o pereche de cercei, hai ceva frumos pentru mama ta! Sa fie sanatoasa! am o prietena nascuta pe 1 martie, sora si fratele pe 12 martie un alt frate e chiar pe 8 martie! si eu pe 31 martie.e frumoasa luna martie! hai cauta cadoul perfect pentru mami ta! o zi buna
Un buchet mare de flori,un lant cu initiala numelui ei, o pereche de cercei, comanda un tort.
Cred că cel mai frumos cadou ar fi să aibă un copil sănătos şi deştept, deci prin urmare pune burta pe cartea de română!
dudy2204 întreabă: