| Ioanaa_5834 a întrebat:

Ce cadou sa le iau alor mei de craciun :mama are 38 de ani si ii plac lucrurile care sa ii foloseasca la ceva. Tata are 41 ani. Fratele meu are 16 ani si e pretentios. ceva sfaturi >. mersi. funda

5 răspunsuri:
| Daria a răspuns:

Eu mamei i-am luat un medalion frumos in forma de inimioara impreuna cu o casetuta de bijuterii tot in forma de inimioara. Tu poti sa ii iei mamei tale un set de creme ptr.ingrijirea corpului, un parfum fin, pijama, o carte care-i place, o cana pentru cea mai buna mama, etc.
Tatlui tau poti sa-i cumperi un ceas, un set cu stilou, breloc, etc, un pulover, o sticla de vin sau un ceas.
Iar fratelui tau ceva pentru PC, daca stii ca il pasioneaza.
Succeshappy

| Aiicha a răspuns:

Ti-as sugera ceva din ceramica, un mos craciun sau un om de zapada ceva in spiritul Craciunului.Sau ii iei ceva legat de bucatarie un set de pahare, sau o cratita. Tatalui tau ii poti lua un fular sau niste manusi din piele sau ceva care ii trebuie pentru masina :niste huse sau un stick pentru a asculta muzica in masina.Pentru fratele tau:un ceas, sau un parfum, niste casti pentru calculator sau ceva care are nevoie.

| SentimenteColorate a răspuns:

Pei la mama poti sa ii un lantusor frumos
la tata un ceas frumos

succes sper sa le placa:*

| 21Ada a răspuns:

Eu i-am luat mamei un set de cercei ( ii plac mult cercei)

| iulia_6002 a răspuns:

Mama-nu stiu o crema sau ceva
tata-habar nu amthinking
fratele-un parfum sau ceva electroni.la mine mergewinking