| 앨리스 a întrebat:

Ce cadou se poate face unui cuplu care isi sarbatoreste Nunta de Aur (50 de ani de casnicie)?

Răspuns Câştigător
| Ho1 a răspuns:

La 50 de ani de la casatorie, aniversarea este deja plina de amintiri frumoase, melancolie si fericire. Cel mai adesea se obisnuieste ca familia (copiii, nepotii si celelalte rude) sa dea o petrecere pentru a sarbatori cu stil aceasta cifra. Desi dupa o anumita varsta cadourile isi pierd din valoarea reala si tind sa aiba mai mult o valoare sentimentala, iata cateva idei de cadouri: bijuterii de aur (sau aurite) - ceas, cercei, inele, coliere, un sal sau o rochie aurie (mai ales ca este si in tendinte). Traditia spune ca la 50 de ani de la casatorie trebuie cumparate alte verighete de aur.

5 răspunsuri:
| PedoBarbie a răspuns:

Ceva de aur dacă tot e Nunta de Aur.

| an0therkid a răspuns:

Poti aduna fotografiile lor din tinerete pana in prezent cu toate clipele frumoase si poti face un filmulet (pentru cineva cu o relatie atat de lunga asta ar fi minunat), si o petrecere cu toti prietenii lor din tinerete, si sa fie mai distractiv poti organiza si un karaoke
sper ca te-am ajutatwinking

| Lisa01 a răspuns:

Eu personal as merge la un pictor cu o poza de a lor si l-as ruga sa mi-l picteze cum stie el mai frumos.Bafta

| andrewdica9 a răspuns:

Trebuie cumparate alte verighete de aur

| raulddan a răspuns:

O plimbare de vis cu o limuzina, sampanie la discretie.
O cautare rapida pe google ne da http://www.americanlimo1.ro, poti sa dai un telefon sa te interesezi de serviciile oferite.
Oferta este valabila in judetul Mures si judetele vecine.