La 50 de ani de la casatorie, aniversarea este deja plina de amintiri frumoase, melancolie si fericire. Cel mai adesea se obisnuieste ca familia (copiii, nepotii si celelalte rude) sa dea o petrecere pentru a sarbatori cu stil aceasta cifra. Desi dupa o anumita varsta cadourile isi pierd din valoarea reala si tind sa aiba mai mult o valoare sentimentala, iata cateva idei de cadouri: bijuterii de aur (sau aurite) - ceas, cercei, inele, coliere, un sal sau o rochie aurie (mai ales ca este si in tendinte). Traditia spune ca la 50 de ani de la casatorie trebuie cumparate alte verighete de aur.
Poti aduna fotografiile lor din tinerete pana in prezent cu toate clipele frumoase si poti face un filmulet (pentru cineva cu o relatie atat de lunga asta ar fi minunat), si o petrecere cu toti prietenii lor din tinerete, si sa fie mai distractiv poti organiza si un karaoke
sper ca te-am ajutat
Eu personal as merge la un pictor cu o poza de a lor si l-as ruga sa mi-l picteze cum stie el mai frumos.Bafta
O plimbare de vis cu o limuzina, sampanie la discretie.
O cautare rapida pe google ne da http://www.americanlimo1.ro, poti sa dai un telefon sa te interesezi de serviciile oferite.
Oferta este valabila in judetul Mures si judetele vecine.
chiftelutacrocanta întreabă: