anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce cadouri le luati mamicilor? happy

Răspuns Câştigător
| bxyismylife a răspuns:

I-am luat o bara de argint(lantisor). dar mai am si alte idei: un sal, o felicitare, o bratara, un parfum, rujul preferat. funda? happy

12 răspunsuri:
| CiocolataAlbaAerata a răspuns:

De asta poate ai tu nevoie! straight face

| CiocolataAlbaAerata a răspuns:

Jet!

| bxyismylife a răspuns:

Acum depinde de buget. Daca intri intr-un magazin de cadouri o sa vezi ca sunt multe lucruri care isi merita banii si nu o sa pleci cu mana goala de acolo xD

| RainbowEye a răspuns:

Eu de obicei ii dau un colier/ bratara cu pietre nepretioase, dar sa nu fie nici din acelea de plastic sau ceva de genu. Pentru ziua ei de nastere, eu ii iau o ciocolata si un lucru. Ori un accesoriu ori un ingeras sau un ornament.

| CiocolataAlbaAerata a răspuns (pentru RainbowEye):

Merci de idee! nici ca ma gandeam la asta!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu esti amuzant.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu i-am luat un set de creme, ca stiu ca isi dorea, dar nu si le permitea cand mi-a zis.
Dar nu asta conteaza. Sunt sigura ca pentru o mama dragostea, increderea, ascultarea din partea copiilor sunt cele mai frumoase cadouri.

| BoAfan a răspuns:

Un buchet de flori si o punga de ciocolata

| tranquilaaa a răspuns:

Pai eu i-am luat de 8 martie doi elefanti din portelan mici si amro de carciun anull trecut :un ren mare sclipitor cu ingeri langa el ii poti afce si o felicitare si sa-i sri cat de mult o iubesti kiaw

| Lolirot a răspuns:

Eu i-am luat mamei mele un frumos set japonez format dintr-un castronel, betisoare si un fel de ibric si canute pentru sake( tatei i-am luat o sticla de sake).Ma gandeam la ceva mai original, iesit din comun.
Ma gandeam la ceva original.

| Dannakitty5544668 a răspuns:

De` obicei ii dau un parfum cu o geanta glamour!

Întrebări similare