| JustBlackNoGrey a întrebat:

Ce caracteristici TREBUIE sa aiba iubitul/iubita?
Ce NU ar trebui sa faca vreodata iubitul/iubita?

Răspuns Câştigător
| Lioana a răspuns:

Sa ma iubeasca din toata inima lui si sa nu se poticneasca in eventualele defecte ale mele, sa-i placa sa calatoreasca ca sa putem vedea lumea impreuna. Sa ma sustina in incercari. Sa aiba varsta apropiata de a mea si sa aiba un aspect fizic placut. Sa aiba principii asemanatoare cu ale mele.

66 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru JustBlackNoGrey):

Sunt atat de multi oameni care invata, isi ocupa tot timpul cu asta si, din pacate, toate cunostintele pe care le au, le au degeaba, sunt limitati. Evident, vreau ca prietena mea sa fie inteligenta, sa pot discuta cu ea pe orice tema ( aproape orice tema), dar inteligenta nu este proportionala cu invatatul.

| JustBlackNoGrey explică (pentru anonim_4396):

Chiar la fix ai dat comentariul asta! zilele trecut mi s-a facut cunostinta cu un tip ce are maxim 50 de ani, foarte inteligent, stie matematica si fizica la perfectie si a lucrat in locuri unde doar cei care chiar stiu 'meserie' intra. si are o fiica, acum ea are vreo 30 de ani casatorita. si ne povestea noua ca ea, dupa primul an de facultate, pe perioada verii, se punea si invata si facea exercitii in camera ei de dimineata pana seara si ca la finalul verii avea nu stiu cate teancuri cu foi scrise!
Am zis ca : wow, felicitari ca aveti asa o fiica! dar se vedea ca el, cel putin, era prea focusat doar pe invatat, fara timp pentru sine pentru a face ceea ce ii place. Cred ca fiica lui era mai degraba ca un robot! cum poti sa stai o zi intreaga numa sa 'lucrezi' fara pauze, odihna, ceva care sa te relaxeze?! doar robotii lucreaza incontiuu fara pauza. De aceea cred ca un om destept invata, exerseaza si citeste mult - in opinia celor care nu pun deloc mana pe carte, dar are si timp pentru sine si pentru ceea ce il face sa se simta bine.

| cristi202 a răspuns:

Sa recunoasca cand greseste. Nu trebuie sa fie perfecta, dar trebuie neaparat sa fie perfectibila, adica sa doreasca sa isi imbunatateasca caracterul si viata. Si asta incepe cu recunoasterea greselilor, si incercarea de a nu le mai face si de a le repara.
Nu exista ce nu ar trebui sa faca. Dragostea da libertate totala, iar cand cel iubit greseste, ea inca este acolo, pentru a indrepta. OK, da-mi in cap, dar voi avea grija sa te ajut sa n-o mai faci, plus ca voi sti sa scot un bine din asta happy. Deci, din partea mea, are libertate totala sa faca ce vrea. Iar daca o intrebi pe sotia mea care e unul din lucrurile care ii plac cel mai mult la mine, acesta e unul din ele.

| cristi202 a răspuns (pentru Lioana):

Daca te va iubi din toata inima lui, nu ar putea sa se poticneasca in eventualele greseli, dimpotriva, te va iubi in ciuda lor, mai mult, poate te va iubi cu tot cu defectele ce le ai, fara a vedea ca sunt defecte. Te va iubi asa cum esti, cu bune si cu rele.

| JustBlackNoGrey explică (pentru cristi202):

Felicitari ca ai o relatie de durata si atat de frumoasa! Sa va tina mult si bine! happy

| cristi202 a răspuns (pentru JustBlackNoGrey):

Multumesc! Sa ne tina, ca pe 14 avem 10 ani de casnicie, si sa nu ni se intimple ca la o familie de pensionari, stiu de la tatal meu, le ducea ca postas pensia, care, dupa mai bine de 50 de ani de casnicie s-au despartit de pe urma unei mici neintelegeri happy!

Întrebări similare