Buna! Cum da de inteles ca are iubit? Are poze cu el cand se saruta sau cum? Daca nu, ai tras singur concluzia ca e iubitul ei tipul din poze. Poate e prietenul ei cel mai bun. Fiecare posteaza ce doreste, iar daca instagramul doreste sa fie plin doar cu pozele ei, care este problema? Oricum cele doua platforme nu se compara, nu sunt la fel, asa ca mi se pare normal sa nu aiba aceleasi poze pe ambele conturi. Nici eu nu insir toate pozele din natura pe Facebook, pentru ca nu le gasesc sensul sa fie acolo. Pe Instagram e mult mai mare vizibilitatea la poze.
Ca spune realitatea pe faceBook, odata ce afiseaza poze cu iubitul ei!
Instagramul este doar pentru reclama personala, ca sa-si adune cat mai multi urmatori, deci nu-si declina stare civila sau prieteniile, ca nu-i interesata de acest lucru, fiindca prietenii si iubitii vin si pleaca, dar ea isi pastreaza profilul curat, doar cu ea.
Pentru o femeie cel mai bun test ca să vadă dacă e frumoasă e să își facă cont pe site de întâlniri și să folosească multe poze cu ea.
Poate nu foloseste Facebook-ul foarte mult asa ca nu ii mai pasa de ce status are. Sunt multe persoane care nu mai folosesc Facebook-ul iar majoritatea tinerilor nici macar nu isi mai fac cont. In plus stiu fete/femei care nu vor sa fie abordate pe Facebook asa pun ca sunt intr-o relatie.
Mai este si situatia in care viseaza sa faca bani din insta asa ca face orice pentru a strange urmaritori.
Intr-un final este stric problema ei de ce face asta...
Foloseste si Facebook la ordinea zilei si in egala masura cu Instagram.
Tipul ala cu care ea apare pe Facebook chiar e iubitul ei, pentru ca apare sarutandu-se cu el si in numeroase alte ipostaze tandre. Chiar ea il eticheteaza,, dragostea mea',,, iubirea mea"...
Insa pe Insta situatia e total diferita! Numai singura singurica mereu si foarte provocatoare prin pozele pe care si le pune... Iar ciudatenia acestui caz nu se opreste aici, apare trecuta cu numele de familie ca si pe Facebook (deci iubitul ei cu care oficial e pe Facebook o poate gasi oricand pe Instagram in cazul in care nu stie de contul ei de acolo).
Cat despre intentia de a face bani din Insta, exclusa varianta asta pentru ca nu are zeci de mii de K urmaritori cum au altele!
Salut!
Păi e posibil să presteze servicii fie pe only fans sau fie pe cont propriu în privat, mai pe românește, mai înșeală bărbați cu mintea scurtă să-i trimită bani
Nu e nici prima și nici ultima care face asta
În cazul în care te întrebi tu sau oricne citește asta, da sunt șanse să îi placă viața, sexul cu unii bărbați chiar dacă are iubit