| 1RealSoul a întrebat:

Ce considerați, că a putut cauza dezbinul! și haosul ăsta între oamenii!, atâta de mare, întru cât oamenii, nu se mai încred între ei, oamenii nu mai au loialitatea, respectul, bun simțul, umorul, evlavia între ei și tot timpul apare câte un tip! de mai puțin om la un iterval de timp!, cum ar fi Adrew tate și ne spune nouă! "cum ar trebuie să fie" femeia! și bărbatul! de ce? ne vine mai ușor săi ascultăm pe alți cum să devenim/fim noi "alfa" și "rebelii" și nu căutăm! nu ne luăm un explul sănătos reală cum ar fi părinți noștri!, în care să fim oamenii între noi!, Nu să ascultăm de toți limitați care influențează Adolescenți, tineri chiar și uni adulți au ajuns! să fie corupți manipulați influențați de acest individ, pe care el consideră! în "minte sa luminată" că ar preda "masculinitatea"

Pe când toate afirmațiile de el! Adrew tate! sănt misogine!, istignă oamenii și în special pe cei tineri Adolescenți în a devenit tot mai agresiv! cu femeile și fetele, iar tineri preluează! asta ca fiind ceva "bine" "educativ" "constructiv" de ce sa ajuns? Ca un singur "om" ca el să răsucescă mințile multor oamenii! și îl consideră pe el ca un "model masculin" ce ne scapă? Unde greșim? de ajungem să tot vedem tineri!, Adolescenți! cum ajung să fie manipulați de tot felul de indivizi! în care ei crează tot felul de dezbinări între oamenii! de toate vârstele! în care ajung pe mâinile și intențiile acestor așa pro clamați "masculii alfa"

Este vina părinților lor? fiindcă nu sau ocupat de educația acelor Adolescenți! tineri, iar ei ne vând un model sănătos normal! la minte! au preluat orice prostie și mizeril din mas media! Sau poate fi altceva? Cum vor ajunge relațile căsniciile să fie? acestor tineri! Adolescenți dacă ei ca "model masculin" îl au pe Adrew tate un delincvent mintal! misogin ce are ură și dușmănie pe femei și fete.

Ce ne scapă? de sa ajuns în halul ăsta! în lumea în care trăim! și tot apare câte un sucit de accest fel și dezbină oamenii între ei într-un ritm foarte scurt! și nici unul din acești tineri Adolescenți chiar și din foarte păcate adulți îl VENEREAZĂ! atât de mult pe acest "om" Adrew tate! Nu se întreabă, nu caută cine este el într-adevăr cu Adevărat în lumea! reală! și NU! în mas media "alfa",...

Răspuns Câştigător
| gabicoo a răspuns:

Predau istorie și geografie. Dar degeaba.
Tineretul din zilele noastre refuză orice model sugerat. Tinerii trăiesc în lumea lor și își găsesc modele de viață de genul fraților Tate, sau model politic de genul Georgescu.
Ca nație suntem pierduți.
N. B. Este o opinie strict personală. Unii susțin că se vede luminița de la capătul tunelului - dar eu nu o văd.
Să fii iubit.

12 răspunsuri:
| gabicoo a răspuns:

Omul a fost rău dintotdeauna. Diferența este că acum se și mediatizează tot acest rău - care devine un model de urmat pentru cei slabi la minte.

| 1RealSoul explică (pentru gabicoo):

Gabicoo te știu ca un om! foarte asumat, serios și responsabil!

În calitate de profesor!, ce predai într-un sistem de învățământ educațional! Ce le-ai spune, cum iai îndruma pe tineri!, Adolescenți din generația de astăzi să aibă ca și model sănătos real în viața lor! Și să nu mai ajungă pradă ușoară! să nu mai ajungă să idolatrizeze tot felul de "alfa" misgoni! bolnavi mintali!

| 1RealSoul explică (pentru gabicoo):

Apreciez 100%la100% răspunsul tău gabicoo. Ai tot respectul meu cu Adevărat gabicoo happy

Bula
| Bula a răspuns:

De vina este social media, care pare sa fie mai presus de alte educatii.

| 1RealSoul explică (pentru Bula):

Da, este într-adevăr și asta 1 dintre cauzele în care tineri Adolescenți chiar și din foarte păcate adulți ajung să fie manipulați influențați în multe privințe reale! foarte grave! într-o casă unde doi părinți nu pot oferi educația necesară obligatorie! Uni copil ce va avea să ajungă un Adolescent un adult la timpul său nici el nu va avea ce oferi mai departe, fiindcă un copil dacă nu are educația nu are nimic pe lumea asta! De la educație rămânem în continuare oamenii! și nu anjugem dezumanizați!

Sociale media din zilele noastre este cel mai mult axată pe superficialitate! pe "vedetele" "artiști" "valorile" României! când aproximativ mai bine de 50% la sută din tineri Adolescenți adulți, au ca idolil Dani Mocanu și alte "valori" de "oamenii" și normală că nu se va întrepta nimic înspre "bine" într-o societate! Când avem astfle de exemplare! primitive! peste tot în mediul online! unde încurajează tineri Adolescenți cu tot felul de infracțiuni!, furat "jmechrie" "barosaneală"" bombardieri" "că doar așa vor ajunge realizați în viață" prin furat crime violurile proxenetism, racolarea de minore! promovarea la tot felul de etnobotanice nocive pentru viața lor! spălarea în masă pe creiere!

Nici nu vor! Nau nici intenția de muncescă! cinstiți mulți dintre ei vor să fenteze cât de mult posibil munca! Și lasă că are Mămica Tăticul Bunici grijă de ei!, de ce să mergem noi la muncă! Ca "fraieri" sociali media în ziua de astăzi cu tot felul de aplicații de dating! îi " educă" îi învață că "lise cuvine totul" ei " merită totul"!, doar fiindcă părinți lor sănt în viață și "trebuie să aibă de ei obligații" de asta suntem unde suntem ca societate, fiindcă ei au fost învățat să primească dea gata totul! fără să muncească pentru a obține ceva cinstit prin munca sa propie! Să simtă să vadă și ei cum este să muncești cinstit! în viața reală! pentru a obține un ban muncit din greu! Să vedem atunci ar mai da banii pe Aifon 15 pe bretele și pantaloni lăsați până la genunchi de zici că au făcut pe ei!

| 1RealSoul explică (pentru Bula):

Când părinți lor nu vor mai fi în viață Doamne Dumnezeule ferește! Se vor lovi grav de tot, de realitatea din spatele ecranelor cu pixeli de 4k! Vor veni cu piciorele în lumea reală unde aicia în viața reală! în lumea reală și Adevărată! Nu există Facebook insta snapshot tinder! Există muncă! REALĂ! gata cu bretelele și blugi lăsați peste genunchii! conici strânși la gleznuțe să se vadă piciorul subțire și maioul lipite de burțile lăcomie! și prostiei!, nu-i vor mai sponsoriza părinți lor, vor trebuie să muncescă cinstiți băieței! pentru sprâncenele styl Kennedy! Rip Dani Mocanu și Adrew tate! Nui vor mai putea "salva" "educa" când vor pune mâinile la muncă reală și cinstită! Sa terminat "jmechria" și "prăduiala" feintarea!, nu vor mai avea sponsori decât fraieri! Care le acceptă prostia și mofturile lor!

| siriusblack98 a răspuns:

Dupa cum scrii tu esti 1Onur.

| Mosotti a răspuns:

E simplu, asa a fost mereu. E genetic, nu uita ca in trecutul indepartat aia raii se inmulteau, aia bunii mureau ca ii calca aia rai, de aia suntem majoritatea rai. Si eu sunt rau in anume situatii desi stiu ca nu este bine, sunt egoist in destule situatii, dar eu recunosc.

Stiu ca nu e bine dar simt sa fac asa, vezi gena? Ca asa te face, simti sa faci acel lucru, si daca e intensa instinctul, sare de rational.
De ex la o chestie gandesc urat de tot cu U mare sa fac rau cuiva! Nu pot spune aici, constient stiu ca e idiotenie dar degeaba, deci fara motiv corect!

Nu e de la un timp, asa a fost de cand e lumea si pamantul. Genetica nu se schimba, nu am evoluat genetic.

Nu gresim nicaieri, natura asta si a vrut sa facem, sa fim rai.
Tate astia sunt un model alfa, si multi vor sa ii urmeze, ce inseamna afla? Oameni bazati, descurcareti, puternici.
Ca oamenii in inconstientul lor cred ca au de beneficiat de la ei.

Ca uite le preia felul de a fi, natura vrea sa fim asa!
"Gresim" ca suntem intr-o specie unde este legea ca cel mai tare traieste, ca daca era alt sistem, era altceva.

Pai stai sa vezi, cand au fost puse femei gardience la lagarele de evrei, cand erau pe peron si inca nu stiau ce si cum, si se loveau din greseala de un evreu ziceau "scuze".

Cand...au aflat ca pot sa le faca orice fara consecinte, erau groaznic de rele, vezi? Ca nu mai avea masca sociala, aia suntem cu adevarat multi din noi.

| 1RealSoul explică (pentru Mosotti):

Mosotti!

Eu nu cred că genetica unui om determină răutatea dușmănia prostia și dezumanizare din acel om!

Eu cred cu Adevărat că oamenii care n-au frică Adevărată de Dumnezeu și de Hristos Nau un suflet Adevărat o inimă reală pot fi în stare de ori și ce! De asta sa ajuns ca noi oamenii să o luăm razna de tot, mulți au uitat și de identitate lor propie din cauza disperării în goană după lăcomia ne încetată pe care nu-i mai sataură o dată și odată, lăcomia de după banii!, au o dorință arzătoare care îi chinuiește grav de rău de tot vor cu orice preț!, puterea deai controla! manipula! prosti! înșela!, pe ceilalți oamenii doar așa se pot simți uni "oamenii" împliniți cu Adevărat în viața lor! doar dacă vor reuși să manipuleze totul în favoarea lor în avantajul lor de a se pune pe ei în tot deauna la locul sigur de ne atinși și văzuți de nimeni! iar imaginea lor să rămână în tot deauna "curată și Sfântă" în ochii celorlați oamenii pentru aprecierile false pentru aparențele în ochii celorlalți, de asta oamenii ajung și devin tot mai dezumanizați nu-i sataură lăcomia din ei în nicio privință!

Au renunțat la loialitatea Adevărată respectul identitatea lor Adevărat bun simțul umorul evlavia sufletele inima lor pentru niște hărti ce putea fi obținute și prin muncă cinstită, au vrut să fenteze viața și munca și au ales calea aparent "ușoară " ce vor regreta singuri singurei plini de probleme reale!, pe care nu-i vor mai putea salva nici banii nici faima! sau jucat cu viața lor!, Toți vor să fie alfa și rebelii dar nau nici unul dintre ei o zi din munca reală! și Adevărată.

Sufletul și inima reală și Adevărată determină cu Adevărat cine este un om! Nu gena, Nu banii, Nu faima, Nu bogățiile, Nu aparențele, Nu imaginea de ce va zice și spune lumea!

De asta a și murit încrederea reală și Adevărată între noi oamenii ne omorâm între noi fără să fie nevoie săne atingem fizic și o facem la modul și felul mult mai grav! în care ne rănim de 10 ori mai rău decât am faceo fizic! Ne distrugem sufletele inima unui altuia între noi pentru ce? Pentru nimic iar apoi facem pe victima! și ne călcăm în picioare care "are dreptate cel mai mult" și cine cu cine ține!

Păi cum să fie Adrew tate model? "Alfa" când el a comis proxenetism și evaziunii fiscale de milioane de euro! a fost prins cu racolarea de minore a fost prins și cu agresarea unei femei cu devozi reale! Cum pote fi el un "model alfa" dacă toate faptele lui sânt să istignă toți tinerii Adolescenți la agresivitate! și agresiune fizică, unde predă el "educația" reală când mereu se pozează în iahturi de milione de euro, vacanțe numai prin dubai, ce "educația" predă el următorilor lui care sânt milione de tinerii Adolescenți care îl urmăresc și-l idolatrizează! Păi tocmai el produce dezbinarea masivă în societate fiindcă de când a apărut el, a sucit și spălat în masă pe creiere foarte mulți tinerii Adolescenți chiar și adulți care îl consideră "cineva de urmat" el și "oameni" ca el produce dezbinați mari în societate! lipsa de educația reală și Adevărată acelor Adolescenți! și Adulți! care îl urmează nu vor fi decât clonele lui! care va răspundi misoginismul ură dușmănie tot mai mult în lumea întreagă și între oamenii vor apărea tot mai multe ne înțelegerii, conflicte, certuri dezumanizare, dezbinări,...

| StrongHeart a răspuns:

Ce spui tu aici este doar o reactie la tentativele tot mai agresive si odioase a unor grupuri elitiste de a distruge masculinitatea si de a transforma tinerii in persoane naive, slabe, efeminizate si obediente pentru a controla viitorul societatii.
Tinerii, mai ales de sex masculin sunt intr-o cautare disperata de modele masculine pentru ca multi nu au asa ceva acasa si cauta acest model pentru a deveni cineva.
Omul si-a dat seama de lucrul asta si-a gasit metode eficiente de a exploata slabiciunea asta. Pana la urma cu asta se ocupa, cu exploatat oamenii.