| DaianaDC a întrebat:

Ce considerati ca e mai important pentru un copil? Sa creasca intr-un oras mare, cu oportunitati ceva mai multe, alaturi doar de parinti (sa-si vada bunicii destul de rar) sau sa creasca intr-un oras mai mic, alaturi de bunici si de restul familiei?
Cum credeti ca ar afecta cresterea si dezvoltarea copilului? Pentru voi ce ar fi mai important?

Răspuns Câştigător
| ROB3RT89 a răspuns:

Cel mai important e sa creasca alaturi de parinti si educatia pe care o primeste.
Daca e sa fie a doua varianta, sa nu te mire ca e mai atasat de bunci decat de parinti.
Macar pana la 7 ani e important sa stea cu parintii, apoi se poate pune problema oportunitatilor si tot ce tine de viitor!

6 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Eu as prefera sa fiu langa copil. Dar e riscant sa ai copii in ziua de azi, pedegeaba il educi ca face prostii dar daca pateste ceva si moare? Asa singur e mai bine nu griji nici preocupari majore.

| xerxes1 a răspuns:

Depinde ce bunici are.
Unii le au cu acoolul, altii nu le au deloc cu limba romana etc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Prima.Nu mi se pare atat de importanta prezenta constanta a bunicilor in viata copiilor.

| Staif a răspuns:

In oras mare sau mic, un copil trebuie sa creasca alaturi de parintii sai.

| DaianaDC explică:

P.S. Oras mic, alaturi de parinti, bunici si restul familiei. Deci in ambele situatii este crescut de parinti

| rijkaard a răspuns:

Copilul nu trebuie privat de apropierea directa a parintilor iar mama nu trebuie sa lipseasca niciodata dar niciodata din preajma copilului cred ca ti-am raspuns foarte clar si sunt absolut sigur ca iti vei da singura seama de motivatii