Eu vreau 2 gemeni {fata si baiat} si as vrea ca pe fata sa o cheme Sophia Helena Carllotte si pe baiat Maximus Alexander. Genial nu? )
Cam multe nume straine, sunt bucuroasa ca numele baiatului meu e in lista preferintelor. Mie imi plac asa, fara ordine: Rares, Horia, Traian, Calin, Mihnea, Tudor iar la fete Miruna, Smaranda, Sanziana, si doua de imprumutat, Tomina si Noelia.
Important este sa doriti acel copil, pentru al putea iubi si ingriji corespunzator. Sexul cred ca conteaza prea putin, important este sa fie sanatosi si sa va bucurati de ei. Cat despre ce prenume imi plac acele prenume in care ei isi pot sarbatori crestineste ziua. Un exemplu ar fi ''Stefan, Vasile, Ion, care sunt in preajma sarbatorilor de iarna.
2 baieti. Daca mai sunt si gemeni e si mai bine
De fete sa nu aud
Ca nume imi place la nebunie Mihai si Dragos
Eu nu am avut " pretentii" in ce priveste sexul copiilor. Am doua fete si sunt foarte multumita.
Baiatpoi nume mai multe.cum ar fi, david-alexandru, mihnea-sebastian, edward-serban etc imi plac combinatiile de 2 nume.
Fetita:X [Dalia] sau Nadine-Lavinia
si baietelu`. ma mai gandesc la numele lui :p dar mie imi place foarte mult Serban
Ce mia da Dumnezeu.asa as vrea o fata si un baiat pe baiat sal keme leonardo iar pe fata Alejandra.
Un baietel si o fetita De preferinta gemeni ca este randul generatiei mele sa ii faca Hmm. Am o lista cu nume de la SIms- imi plac Oscar, David, Gabriel, Jullian, Ben, Nathan, Simon, Hades Iar pentru fete...Lilith, Serena, Olivia, Samantha, Jewel, Agatha, Alice, DOlce.
Eu as vreao un baiat si o fata, dar pot fi si doua fete sau 2 baieti.indiferent.sunt o gramada de nume care imi plac.nu intru in detalii acum
Eu vreau baiat
baietii isi iubesc mai mult mamaele...adica au simtul apararii
e mai fain baiat
Baiat/fata grea decizie intr-un fel baiat ca totusi parca as sti ce sfaturi a`i da. in privinta la o fata nu stiu ca n-am avut nici macar o sora stiu ceva de ele da in fine ar fi o experienta placuta poate costisitoare cine stie sau 2 de odata asa nu sa`ar stimti singuri acum ce`o iesi asta e no sa dau avort daca e fata sau ceva de genu dar in principiu baiat :d
Poi imi doresc si fata si baiat si daca ar fi gemeni ar fi super! Ca nume le-as pune pentru fata - Amalia, Amelie, Nicole sau Teodora iar pentru baiat- Bogdan, Andrei.etc
Eu mi-asi dori fata ...numele ei sa fie :patrisia prescurtarea patty. jasmine .vanessa.etc