Mie in special de ziua indragostitilor mi-ar placea ca eu si iubitul meu sa luam multe baloane in forma de inimioara si sa mergem undeva sa le inaltam spre cer,asfel dragostea noastra sa dainuiasca vesnic,, i se pare cv absolut dragut si memorabil, apoi sa ne spunem te iubesc si sa ne luam in brate, incearca si tu, mai ales daca intre voi e cv special
Pentru mine plimbarile in parc mi se par foarte dragute si romantice. Poate unde locuiesti tu este un loc din care se vede intregul oras. Ce poate fi mai dragut decat o plimbare in doi acolo sus, deasupra tuturor?
Fiecare cuplu are stilul lui de a petrece. De ziua indragostitilor, spre exemplu, puteti iesi la plimbare, in parc, la cinema, la o cofetarie etc sau puteti sa aveti activitati acasa, sa gatiti ceva impreuna, sa va uitati la filme, sa va tolaniti etc Sau puteti sa le combinati activitatile: dimineata iesit seara stat in casa sau dimineata stat in casa seara iesit. Puteti sa iesiti si cu alte cupluri, prieteni apropiati. Acum ceva memorabil, depinde de fiecare ce anume i se pare memorabil. Poate mie mi se pare memorabil sa-i fac o cina romantica, poate tie ti se pare memorabil sa mergi la cinema...depinde de ceea ce va place sa faceti sau de ceea ce n-ati mai facut sa faceti...exp: sa mergeti la patinoar, nu stiu.
Koko21 întreabă: