| angeleyes82 a întrebat:

Ce credeti ca ar trebui sa fac daca i-mi place de o fata pe care o cunosc de 8 ani, care mi-a fost amica si care s-a culcat cu un vecin de al meu si inca un prieten? acum am inceput sa ne intelegem din nou bine dar ma intreb oare ce interese are? dati-mi un sfat.

Răspuns Câştigător
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Culca-te si tu cu ea! laughing
Nu pune prea multe sentimente, nu merita. Incearca sa 'marchezi' si tu la ea, dar dupa aia incearca sa fii indiferent, sa vezi reactia ei. Chiar daca ai avea sansa de o relatie cu ea, mai bine ramai in continuare indiferent, si profiti de... prezenta ei. Din moment ce ti-a 'testat' deja doua cunostinte, inseamna ca pentru ea e sport de performanta, si n-o sa se schimbe.

| angeleyes82 explică (pentru NoTurbinaNoGood):

Pai astae problema ca pun sentimente ca prostul, dar cred ca treaba cu indiferenta e cea mai buna solutie, multumesc

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru angeleyes82):

Nu zice nimeni sa nu tii la ea, dar obisnuieste-te cu ideea ca nu e loiala.
Poti sa tii la ea, dar ca la un prieten, controleaza-te sa nu speri la mai mult.

16 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Las-o si cu tine!

| Aasdfghj a răspuns:

Eu zic sa nu te incurci cu fata respectiva. Probabil ar insela intr-o relatie.

| kandaraki a răspuns:

Si ce are daca o fata pina la o eventuala relatie cu tine s-a mai culcat cu cineva? nu e prima si nici ultima fata care o cunoaste un baiat si care s-a mai culcat cu cineva. si la baieti e la fel - pina la o eventuala relatie cu cineva am avut si noi alte fete. incepe o relatie cu fata, daca iti va fi fidela depinde si de tine, cum te vei comporta, nu iti bate capul cu ganduri ca ea s-a culcat cu altii, principalu in viitor sa nu o faca! succes

| angeleyes82 explică (pentru kandaraki):

Nu ma deranjeaza ca s-a culcat cu alti baieti, e vorba ca pe doi dintre ei i cunosc bine si unu mie vecin, noi baieti sti cum este prejudecata asta ca : -eu m-am culcat cu prietena ta, oricum tin destul de mult la ea sper sa trec peste

| kandaraki a răspuns (pentru angeleyes82):

Pai daca nu te deranjeaza care e problema? ei si ce daca iti sunt prieteni si vecini, acum tu esti cu ea, asta trebuie sa conteze. tu daca iti iei in cap asa chestii, la sigur vei avea o relatie cu ea, ceeea ce ma indoiesc. mai degraba te vei culca si tu cu ea, te vei lauda prietenilor ca ai avut-o si tu si gata, atita tot, dar repet - parerea mea!

| awspam a răspuns:

Iti recomand, parazitii - UNU PENTRU TOTI

| tuberculoza a răspuns (pentru awspam):

Dam cu banul si dam... unul pentru toti!

| blackhawks a răspuns:

De ce nu o intrebi pur si simplu pe ea?
pana la urma, care este faza cu.""s-a culcat cu un vecin de al meu si inca un prieten"". nu o inteleg!

| angeleyes82 explică (pentru blackhawks):

Pai daca o sa raman definitiv cu ea in viitor si o sa fie nevasta mea, intr-un fel e cao piatra grea pe inima

| blackhawks a răspuns (pentru angeleyes82):

Atunci cand s-a culcat cu ceilalti, ea nu avea nici o obligatie fata de tine, ca sa poti spune ca nu ai avut grija de ea. Ceilalti, nu au nici um motiv ca sa rada de tine. Vad ca ai planuri serioase cu ea si ar fi bine sa vorbesti clar cu ea despre intentia ta si demonstreaza'i ca o iubesti, ca ti la ea, ca o respecti si nu vei avea deloc, parte de surpize neplacute!
P.S. daca o iubesti, nu vei avea nici o piatra pe inima!

| sofisis a răspuns (pentru blackhawks):

Ce nu intelegi?
Daca s-a culcat cu aia doi e cur*a. Nu vezi ca toti ii spun ca o sa il insele si ca e cazul sa se culce si el cu ea si atat. Copii imaturi si total pe langa viata...
Adevarul e ca doar vaginul e de fata aia. Altceva nu o mai caracterizeaza.

| blackhawks a răspuns (pentru sofisis):

Si pe tine ce te caracterizeaza cu o astfel de gandire?! Tu cu cate fete te'ai culcat deja? Cine esti tu sa o nunesti curva? Dupa conceptia ta, toate sunt curve, ca nu s'au culcat doar cubun baiat..baieti is curvari ca nu s'au culcat doar cu o fata. Asa'i? Vezi'ti de viata ta si numeste'te pe tine cum vrei, dar nu pe alti.

| sofisis a răspuns (pentru blackhawks):

Nu ai inteles nimic din raspunsul meu.
Daca vrei lamuriri, anunta-ma.

| angeleyes82 explică:

-am mai aflat ca este si amanta unui renumit medic ginecolog renumit din Timisoara, insurat omul si cu doi copii ...am pastrat legatura doar ca amic cu ea, ne mai scriem din an in pasti.Mi-am dat seama ca umbla dupa dinastia cu functi inalte si cu bani. e problema ei ce principii si-o ales in viata si ce urmareste, eu cautam altceva, nu-i treaba mea sa o judec, treaba mea e sa imi vad de viata mea. oricum va multumesc pentru raspunsuri.si asa informativ nu, nu m-am culcat cu ea, am considerat ca nu e cazul, doar sunt atatea alte fete.va mu; tumesc!