anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce credeti ca ar trebui sa fac sau sa mai cred? Am luat totul oare prea in serios? E o situatie delicata pe care pe mine m-a cam ametit, E vorba de un baiat, si cred ca am inceput sa-l plac, dar despre el, chiar nu mai pot sa-mi dau seama.Noi ne-am cunoscut prin intermediul unor prieteni.Are un caracter foarte placut cum n-am mai vazut la nici un baiat, nu am auzit pe nimeni niciodata sa zica ceva urat despre el.Au fost cateva semne care m-au facut sa ma intreb daca ma place.Cand ne-am intalnit odata imi zambea si se uita in ochii mei, dar eu, nu stiu unde mi-a fost capul de nu i-am intors "favoarea". In alta seara un amic ma intreba de sportul care imi place, de un jucator X sau ceva de genu' - eu n-am stiut insa El da.Cand am ajuns acasa si am intrat pe facebook, el tocmai adaugase sportul acela la activitatiile sale si mi-a dat si add pe mess, normal ca mi-a parut bine.Tot pe fb, nu am poza la care el sa nu fi dat "Like" sau comm.Stitii acele aplicatii cu intrebari, intr-o dimineata cred ca a postat vreo.7-sau ceva asemanator una dupa alta si la fiecare am discutat iar si iaarhappy, dar chestia ciudata, pe mess nu am vorbit deloc, chiar daca el mi-a dat add.Deci ciudat:vb acolo unde ne vad toti, dar singuri, privat-niciodata. O alta chestie pe fb, era un joc unde trebuia sa zica ce crede despre pers care a dat like:la mine a scris prima data de treaba, si chestii de-astea ca la restul: plus draguta, iar apoi o faza, a sters si a scris totul dar fara draguta-foarte ciudat_de la faza asta n-am mai discutat cu el in niciun mod.Eu sunt genul mai timida, iar el. undeva intre, adica stie sa nu depaseasca limita bunului simtwinkingAvem destule lucruri in comun-zic eu dar chiar nu mai stiu ce sa cred. El in momentul de fata nu e in nicio relatie si eu la fel.Nu cred ca sunt urata din moment ce am si eu cativa pe capul meu si el cateva pe-al lui.Nici el nu e perfect, dar deocamdata nu am gasit ceva la el care sa-mi displaca asa de mult, decat faza asta ca e asa de,, indecis sa zic asa :-

Răspuns Câştigător
| PatyKan a răspuns:

E ciudat ca nu vb si in privat, pe mess, dar poate ca nu are curaj sa inceapa el conversatia cu tine. Cand e on, saluta-l, intreaba-l ce face... pentru ca eu cred ca e indragostit de tine, dar e posibil sa ii fie frica sa nu il refuzi, daca nu i-ai dat nici un semn ca te-ar interesawinking

3 răspunsuri:
| zăGhost a răspuns:

Un "ceau, ce faci? " pe mess, ar trebui să fie suficient pentru început. Fă-ţi curaj şi scrie-i tu.

| eduardinoedy a răspuns:

Pai as putea spune ca te place. Ideea e ca daca va intelegeti bine, invita-l tu la o plimbare in parc si mai stati si voi de vorba ca sa va simtiti bine...Pana la urma cel mai mult conteaza sa iti gasesti un partener cu care sa te intelegi de minune big grin Daca vrei mai multe sfaturi, vorbim pe messenger. Id de mes: eduard. puiu93

| Roxanne_3651 a răspuns:

Pai.asta este o poveste cam incalcita.dar daca tu crezi ca ai multe lucruri in cumun cu el si ca te place de ce sa nu incerci... daca tu esti genul timida fa-ti curaj si intreaba-l daca te place ca sa nu mai lungesti vorba. daca taci nu rezolvi nimic.deci eu iti propun sa incerci si o sa vezi rezultatul