E ciudat ca nu vb si in privat, pe mess, dar poate ca nu are curaj sa inceapa el conversatia cu tine. Cand e on, saluta-l, intreaba-l ce face... pentru ca eu cred ca e indragostit de tine, dar e posibil sa ii fie frica sa nu il refuzi, daca nu i-ai dat nici un semn ca te-ar interesa
Un "ceau, ce faci? " pe mess, ar trebui să fie suficient pentru început. Fă-ţi curaj şi scrie-i tu.
Pai as putea spune ca te place. Ideea e ca daca va intelegeti bine, invita-l tu la o plimbare in parc si mai stati si voi de vorba ca sa va simtiti bine...Pana la urma cel mai mult conteaza sa iti gasesti un partener cu care sa te intelegi de minune Daca vrei mai multe sfaturi, vorbim pe messenger. Id de mes: eduard. puiu93
Pai.asta este o poveste cam incalcita.dar daca tu crezi ca ai multe lucruri in cumun cu el si ca te place de ce sa nu incerci... daca tu esti genul timida fa-ti curaj si intreaba-l daca te place ca sa nu mai lungesti vorba. daca taci nu rezolvi nimic.deci eu iti propun sa incerci si o sa vezi rezultatul