De cele mai multe ori, e bine sa iti asculti parintii!
Au si ei experienta lor, nu degeaba, ei au trecut pe unde suntem noi, de aceea e bine sa-i ascultam!
Uite, de exemplu eu, am facut multe de capul meu, si nu mi-am ascultat mama de fiecare data, insa, ea mereu ma invata de bine si de fiecare data s-a dovedit ca are dreptate.
Acum o ascult de fiecare data si imi merge bine cand o ascult!
Dar, sunt cazuri, in care, se mai insala si parintii, poate ca nu au trait acea experienta, si in acest caz, riscam...propria decizie, pe care trebuie sa ne-o asumam!
Oricum, in relatii sentimentale, parintii nu ar trebui sa se bage..., daca e bine si copilul e fericit, nu conteaza ca parintilor nu le place chipul, de exemplu, al partenerului copilului lor, insa, daca sunt alte probleme, e bine sa-i ascultam, poate au dreptate, nu au intentia sa stea in calea fericirii copilului lor, ci doar sa-l protejeze de rau!
Spune-le parintilor ca si in Biblie scrie ca tinerii se vor lua si vor pleca la casa lor! Ei vor sta impreuna, nu batranii cu ei, nu?! E foarte important, (fiecare le stie pe ale lui!) k ei sa inteleaga acest aspect! Succes!
Sa renunti atunci cand e bine sa o faci chiar daca este de buna voie chiar daca este atunci cand altii ti-o impun
Dar pune-ti altfel intrebarea. dc nu-l plac parintii tai ...sti k fiecare parinte doreste ca sa-i fie bine copilului sau. te-ai intrebat? ce cusur are de nu-l plac? poate ca are mania alcoolului, si bineinteles k parintii tai nu-s de acord cu un astfel de ginere.sau poate ca este sarac ~dar asta nu cred ca ar fi un motiv care sa stea in umbra fericirii voastre.~
pupazo nu ti-ai pus toate intrebarile astea?
incearca sa impaci "si capra si varza".gandeste-te bine la ceea ce faci. poti sa-l pierzi pe omul de langa tine (care poate fi dragostea vietii tale), sau poti sa ai norocul ca parintii tai sa nu te mai priveasca cu ochii buni. dc parintii tai st impotriva lui?
Depinde de varsta pe care o ai, cand eram adolesceta luam in cansiderare sfaturile parintilor si iti zic sincer ca ma bucur enorm de decizia luata, daca deja esti majora este bine sa mai faci si ce gandesti tu sau sa te sfatuiesti cu parinti ei niciodata nu iti vor dorii raul.
Depinde de relatie. Oricum, uneori e bine sa ascultam sfaturile parintilor si sa ne gandim ca ne vor doar binele.
De obicei e bine sati asculti parintii si sa faci ce zic ei, dar acum tu ascultati inima faci cum crezi tu si sa faci ce e maibine k apoi sa nu regerti.eu iti urez SUCCES si sa faci ceea ce crezi tu
Parintii ne vor mereu binele.si au impresia ca stiu ce e mai bine pentru noi intotdeauna... cel mai bine este sa iti asculti inima, sa faci ceea ce consideri ca te face mai fericita si ca e mai bine pentru tine asumandu-ti si riscurile bineinteles
Daca esri majora si stii ce faci...renunti cand vrei tu... daca esti minora e bine sa renunti ca vor ai tai
max_4494 întreabă:
anonim_4396 întreabă: