| mihaixliquid a întrebat:

Ce credeti ca vor fetele intr-o relatie de prietenie si nimic mai mult pentru ca sunt prieten cu 2 fete d 2 saptamana si nici nu mai stiu cum sa o mai iau cu ele pentru ca am fost si mai apropiat mai glumet degeaba, am fost si mai serios nu a fost bine, am fost si mai dur nu mai zic, am fost si mai posomorat aceeasi problema.am fost si toate la un loc nimic.si ele au spus de la inceput ca ram decat prieteni nimic mai mult ceea c imi doresc si eu nimic mai mult. poate imi explicati si mie poate gresesc undeva si nu imi dau seama

Răspuns Câştigător
| MuresanVlad a răspuns:

Ei bine, am impresia ca unele fete nu vor mai mult decat un timp bun petrecut cu unul dintre prietenii lor. Dar asta nu inseamna ca trebuie sa iti schimbi atitudinea precum vremea. Tot ce trebuie sa faci, ma gandesc eu, sa te axezi pe anumite principii: ce le plac mai mult sa faca, cu ce le poti ajuta, nu uita sa fi intotdeauna un cavaler, sprijina-le, nu le uita, cumpara-le si adu-le din diferite parti unde ai fost plecat mici atentii si cadouri. Si acum mai este treaba ca trebuie sa te axezi doar pe una, ca altfel pe mai multe, rata de esuare este mai mare! Nu are rost sa te imparti asa! Ia alege-ti targetul, fi hotarat si arata-i ca int-adevar tu doresti mai mult decat prietenia ei! Si cu siguranta ea cred ca va observa, iar cu timpul (ca doar astea nu se fac una-doua, de pe o zi pe alta, ca altfel, nu ar mai exista loc pe pamantul asta ca ar fi plin de oameni si copii). Iti trebuie nitica rabdare si asteptare, concentrare si dorinta, si totul se rezolvawinking

3 răspunsuri:
| DakotaRoyse a răspuns:

Timp de calitate petrecut împreună, discuţii deschise dar la limitele bunului-simţ, eventual nişte mici bârfe (dar nu despre voi sau despre persoane apropiate lor!). Ieşiţi la un suc, la un film, la plimbare sau la concerte, cluburi, chestii de genul. Povestiţi întâmplări din copilărie eventual happy

| Gabriel892 a răspuns:

Mai exact care este intrebarea? Ele ti-au spus ca vor sa ramana prietene cu tine si nimic mai mult si tu esti de acord, asa ca pana la urma ce vrei ca nu inteleg

| mihaixliquid explică:

Pentru LON3R,exact cum am spus o relatie de prietenie si nimic mai mult,sincer nu stiu cum sa ma mai comport pentru ca daca stau mai serios deja mi-am auzit vorbe cum ca vreau mai mult decat o prietenie, si evita mereu sa spuna lucrurilor pe nume cea ce intr-o prietenie nu se face pentru ca asa niciodata nu cred ca avem sa ne cunoasten niciodata, eu am prieteni dar in Romania nu in Spania