Procesul de "re-educare" ar fi mult prea lung si anevoios, ba, chiar fara garantia unei minime reusite, data fiind varsta si structura de personalitate.
Deci, I would say: move over and forget it.
In 5 cuvinte: E vanatoare de "Prost bogat".
Insa, dupa 30 ani, este panicata, fiindca stie: frumusetea e trecatoare.
Esti sigura ca asta nu-i o "femeie usoara ", care traieste din veniturile proevnite de la barbatii pe care-i satisface?
Sau inca nu ai aflat adevarata ei profesie?
Nu cred că există așa ceva. Un om nu este identic cu comportamentul lui. Nici o femeie.
Depinde ce anume vrei de la ea...o viata linistita sau de familie clar nu. Daca o vrei asa, din cand in cand, daca merita pe partea asta, e ok cred. Se poate si mai rau
Cred ca este o MATERIALISTIA/FRIPTURISTA cu diploma, cum a zis si Sharp Eagle, move over and forget it!
Nu cred ca e atat de grav cum ai prezentat-o.
Daca ti-as cere punctual fiecare caracteristica sa o exemplifici nu cred ca ai avea asa multe de spus.
Dar daca nu avem exemple de comportament pot doar sa zic ca o persoana trebuie sa treaca prin multe lucruri urate, familie destabilizata, mediu aiurea ca sa ajunga asa haotica si nu merita judecata. Daca crezi ca nu e demna de tine ignor-o si treci mai departe.
Pe cine santajeaza emotional daca ea sta acasa si are doar cateva prietene? Pe barbati? Daca esti batran, plin de bani si vrei prospaturi ar trebui sa fii capabil sa arunci cu bani ca altfel nu meriti atentie. Daca ea gaseste prosti care sa o care in spate treaba ei, nu vad problema, sunt majori si stiu amandoi ce fac.
BadAngel3 întreabă: