Gemeni si Taur, adica Aer si Pamânt senzual. Ai intrat vreodata într-o pestera, adânc de tot, sau într-o camera neaerisita de mult? Daca da, stii probabil cum miroase Aerul statut... Pamântul reprezinta structurile fixe, iar zodiile de Pamânt, precum Taurul, tind sa înlantuiasca, sa ancoreze... Dar si când da de vreo spartura, asa pleaca Aerul, de nici nu-l mai simti!
În general, semnele care îsi urmeaza unul altuia în zodiac sunt foarte diferite, fiecare are ce n-are celalalt, asa ca, "atractia contrariilor" scrie pe voi! Tu esti scânteietor si spontan, plin de idei si mereu în miscare, argintul viu al zodiacului (Mercur e stapânul zodiei tale). Adaptabilitatea este calitatea ta de baza, iar cautarea adevarului este o alta calitate pe care o au multi Gemeni (din cauza asta sunteti ziaristi sau reporteri atât de buni). Dar detaliile? Nuuu, n-are Geamanul treaba cu asa ceva, p-astea le lasi Taurului. Care, spre deosebire de tine, când aude chestii gen "schimbare" sau "adaptare", se-nfioara cât e el de Taur : orice sa-i ceri Pamântului, dar nu sa se miste sau sa se urneasca, cu atât mai putin sa mai si zboare pe aripile vântului! Tie-ti place sa iesi mereu în lume, Taurul se simte cel mai bine acasa... începi sa întelegi? Tu esti flexibilitatea întruchipata, Taurul este de o încapatânare legendara, tu reusesti sa faci nu stiu câte chestii deodata (si e un mister cum de îti si ies toate asa de bine!), Taurul abia se hotaraste sa înceapa una, si sta sa aranjeze detaliile. Tie-ti place varietatea, noul, miscarea, Taurul prefera tabieturile, statul frumusel acasa la televizor – si mai este si foarte-foarte înceeeeeeeeeet : se hotaraste greu, actioneaza cu greu. Parca-ti vine uneori sa-l iei si sa-l zgâltâi un pic. Numai ca, atentie : Pamântul se misca, desigur, însa numai cu greu si arar, iar când o face, stiti cu totii ca iese cutremur.
Deja e dat funda si pe dreptate caci nu rezista timpului relatia dintre taur si gemeni ca pe gemeni pina la urma il va scoate din sarite incapatinarea si lipsa de flexibilitate a taurului.
Parerea mea e ca poti sa faci sa mearga o relatie intre oricare doi oameni, daca acestia se inteleg si comunica bine.
Nu conteaza zodia. Conteaza sa va placeti, sa va intelegeti si sa comunicati.
Eu sunt Berbec, de exemplu. my ex era Berbec, si ne-am inteles foarte bine, actuala e Taur, ne intelegem bine.
Deci conteaza comunicarea inter-umana si empatia dintre cei doi. Daca exista chimie si flama in dragostea voastra, totul merge bine. Mult noroc
Incercati nu aveti nimic de pierdut oricum daca va calca in strachini dai papucii si gata
Sunt o geamana si am avut o relatie cu un baiat taur.a fost groaznic... taurii sunt fitosi, plini de sine, orgoliosi, cu un ego mai mare decat america de nord.un taur va pune intotdeauna pe primul loc pe el si problemele lui; daca ii ceri ceva, face urat si se sfarseste prin a te ignora complet.au o fire impulsiva si nu stiu sa isi respecte partenera.in majoritatea timpului pretinde ca are multa treaba, care evident este inutila din punctul de vedere al geamanei.ca sa nu fiu egoista,pot spune ca au si ei parti bune, cand iubesc cu adevarat, exprima asta, dar foarte rar, doar cand isi amintesc.eu personal as zice ca nu e recomandanbila o relatie intre doua zodii vecine, fiindca sunt total opuse...asa dar, sper ca observi ca ti-am spus chestii din propria experienta, nu copy paste la ce e pe net