anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce crezi ca e in capul unei fete atunci cand toata ziua umbla cu tine peste tot, iti cere mereu ajutorul, cand vrea sa se distreze te suna, o chemi la parinti acasa spontan si vine fara sa stea mult pe ganduri, iar ea cu iubitul se cearta mai tot timpul(el e pe post vino si sarutama si atat)?

Răspuns Câştigător
Abh
| Abh a răspuns:

Parerea mea de barbat e ca daca n-o iei tare, o sa ramai prietenul ei bun cu care isi pierde vremea cand o enerveaza iubitul. Fii mai agresiv, arata-i ce vrei si nu sta de fraier. O vei pune sa aleaga si s-ar putea sa nu te aleaga pe tine. Oamenii, in general, sunt masochisti. Dar, daca nu esti dispus sa risti, ramai o carpa de spalat pe jos.

10 răspunsuri:
cami
| cami a răspuns:

Nu-ti fa chiar asa mari sperante, ca nu tot ce zboara se mananca. Poate sa te placa, dar poate sa te considere, pur si simplu un prieten de nadejde. Eu zic sa astepti, cine stie ce-o sa iasa.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Pare doar imatura si putin fitoasa, nu cred ca e o logica in toate aceste gesturi ale ei.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Masitute, tractorase avionase.laughing glumeam! depinde cati ani are tipa de eu zic ca se rezuma la un organ... poate gresesc eu. ca in orice situatie de genul zic: analizeaza situatia singur pentru ca tu sti cel mai bine. aaaaa! si intreab-o tot ce ai scris mai sus si vezi ce raspuns. o sa iti dai seama ce fel de persoana e.

| Anca a răspuns:

Cred ca vrea sa-si faca loc la tine in caz ca ramane singura...

| EUSIATIT a răspuns:

Sincer imaturitate si poate putin[mai mult] aventuriera.sau,,,no coment asa ca ai grija cu cine te cuplezi.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai ma e ca in bancul cu vrabiutele.toata ziua pupic, pupic, toata ziua cirip, cirip. si la fund nu simti nimic?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu e fata serioasa.

| ionela86 a răspuns:

Daca sunteti atat de apropiati cum spui tu, probabil e din cauza faptului ca se cearta mai tot timpul cu prietenul ei si are nevoie de un prieten.
Nu trebuie sa iti faci ganduri prea mari. De obicei, prietenii foarte buni nu au secrete, iar daca ea simte ceva pentru tine cand va considera ca e momentul potrivit, nu va ezita sa iti spuna. Tot ce poti sa faci este sa ai rabdare...

| mari30mari a răspuns:

E imaturawinking Fitoasawinking Abuzeaza de tine ( sa zicem ). Te crede punctul 1 pe care se poate baza. Mi-e ca este un fel de interes. Vorbeste cu ea, pentru ca in nici un caz nu incearca sa te impresioneze si daca o face nu reuseste decat sa strice situatia. Bafta :*.

| nimic`pentru`nimeni a răspuns:

Multumesc frumos pentru sfaturi si ideei!