Este un cuvant prea ffff si greu de care oamenii isi bat joc Il folosesc ca Buna ziua
Iubirea e cel mai frumos sentiment pe care il poti avea vrodata...se spune ca atunci cand iubesti ai fluturi in stomac iar inima incepe sa bata foarte tare. Iubesti atunci cand te gandesti numai la acea persoana cand simti ca poti face absolut orice pentru ea atunci cand pui pe primul plan fericirea celui cel iubesti.E un sentiment frumos de neuitat dar este si un sentiment de tristete melancolie si suferinta profunda.
Se spune ca simti fluturi in stomac.
Cand iubesti o persoana te gandesti doar la ea,vrei sa fi non-stop cu ea,visezi cu ea, te trezesti cu ea in gand, etc.
Pentru mine " iubirea " e c aun cutit infipt in inima care imi spulbera toate sentimentele placute fata de persoana iubita. Am iubit, am gresit si acum sunt respins. Practic as dori sa fiu fara inima, daca tot iubesc in " gol " macar sa nu mai simt durerea sau sa nu ma gandesc la persoana care mia infipt aecl cutit bine ascutit.
Nu conteaza daca esti undeva pe strada si esti exclus si toti vor sa pleci numai o persoana nu aceea e iubirea daca si ea iti spune sa pleci te gandesti numai la ea si de ce te-a lasat sa pleci
oXBiancaXo întreabă: